Пивоти за Marzocchi Marathon race

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Пивоти за Marzocchi Marathon race

Мнениеот Sasho_snegorina » Пет Мар 05, 2010 6:22 pm

Здравейте, колеги, вкарах се във филма с олекотяване на xc колелото. Взех си вилка Marzocchi Marathon race, обаче няма монтирани пивоти за v-brake, а аз не искам да карам с дискове, понеже искам максимално да олекотя ротиращите се компоненти. Потърсих в нашенските електронни магазини, но никъде не намерих това, от което се нуждая. Аз имам свалени пивоти от рамка на драг, но резбите са по-дебели и не мога да ги монтирам. Ако някой има информация от къде мога да се сдобия с пивоти за тази вилка, нека сподели, ще съм много благодарен.
Практическият ефект от адреналина е приток от хормони в резултат на възбуда на организма, което води до ускоряване на ритъма на жизнените функции.
Аватар
Sasho_snegorina

Рейтинг: 1998

Re: Пивоти за Marzocchi Marathon race

Мнениеот papi007 » Съб Мар 06, 2010 1:35 pm

Не винаги това дето го нямат на сайтовете го нямат и попринцип, но и не винаги това което го има на сайта го има в наличност... Така че звъни наред по веломаниите (В едната може да ти кажат че незнаят какво е това животно, в друга да ти кажат че имат в момента...) . Или пусни във форума че купуваш. Може някой да е решил да си кара само на дискове вилката и да си ги продава :agree:

За личното ти съобщение - имам,ама са на колелото :beer:

Best wishes, papi007 :wavey:
Аватар
papi007

Рейтинг: 2000

Re: Пивоти за Marzocchi Marathon race

Мнениеот 5roff » Съб Мар 06, 2010 4:47 pm

Ами аз имам един чифт пивоти от Manitou Black и Suntour M5000 (мисля така се казваше модела :) ) Ако смяташ, че някой от тях биха ти помогнали се свържи с мен :agree: Телефона ми го имаш вече :D
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Аватар
5roff

Рейтинг: 1944

Назад към Продукти за крос-кънтри