Вилка Recon Race 100 solo air

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Вилка Recon Race 100 solo air

Мнениеот martin89_vn » Сря Апр 07, 2010 6:44 am

С каква смазка и на какъв период от време е нужно да се ''ободрява'' вилката? :dontknow:
martin89_vn

Рейтинг: 1200

Re: Вилка Recon Race 100 solo air

Мнениеот papi007 » Сря Апр 07, 2010 8:12 am

С ЛокТайт, за да ти работи правилно заключването :lol:

Иначе потърси за силиконов спрей, че няма смисъл да се повтаря едно и също нещо милион пъти
Аз лично моята вилка я поддържам, като от време на време като се позамърсят тръбите и прахоуловителите, капвам по малко масло за вилки на самите прахоуловители, чакам да стане цяло "кръгче" . После натискам първо максимално силно вилката, после малко по-леко, после леко, накрая съвсеем леко. Така се образуват няколко пръстена, забърсваш краката на вилката, забъръсваш и прахоуловителите, и толкова. Вилката ти е хубава и може и се самосмазва отвътре, така че това е достатъчна поддръжка. Даже производителя ако не ме лъже паметта дава само да се забърсват краката след каране, но това с маслото мисля че само може да помогне. И недей си ми колелото на пароструйки. Набиавш мръсотията там, където хич не и е мястото. Айде и със здраве да си я караш

Best wishes, papi007 :wavey:
Аватар
papi007

Рейтинг: 2000

Назад към Продукти за крос-кънтри