RAM HT1 vs HT2

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

RAM HT1 vs HT2

Мнениеот cross98 » Съб Юни 19, 2010 9:48 pm

Здравейте!Мисля да си взема някоя от тези две рамки.Карам повече градско,но понякога с приятели ходим на едни писти с виражи и скоци.Висок съм около 1.70,тежа 54 кила.Поправете ме ако греша,но разбрах,че HT1 има по-нисък вариант.И накрая да попитам какъв е допустимия ход на вилката,защото имам XCR предполагам,че ще стане,но все пак да съм сигурен.И така коя да взема? :D
cross98

Рейтинг: 1200

Re: RAM HT1 vs HT2

Мнениеот 5roff » Съб Юни 19, 2010 11:02 pm

Двете рамки посочени от теб са общо взето доказани в определения за тях клас, а именно: за HT1- cross country и HT2- cross country и AM. Колкото до вилката- и двете рамки са с допустим ход 130мм, което означава, че и двете ще "приемат" XCR-а (120мм). Ако търсиш решение м/у двата модела, RAM предлагат HT3. Помисли какво искаш. Да избираш м/у посочените от теб модели рамки е като да избираш м/у луканка и луканков салам. ;)
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Аватар
5roff

Рейтинг: 1944

Re: RAM HT1 vs HT2

Мнениеот wicked_bro » Нед Юни 20, 2010 9:05 am

не мисля че проблема ще ти е да намериш по-нисък вариант... чувал съм че и геометрията имала значение :) за вилка с по-голям ход мисля че НТ2 ще ти е по-удобна
повече информация и снимки има в майспейса и фейсбука,ако някой се интересува да рови там.имам и скайп: wicked_and_wild,за повече контакти ползвайте разклонител
Аватар
wicked_bro

Рейтинг: 1609

Назад към Продукти за крос-кънтри