Здравейте!Мисля да си взема някоя от тези две рамки.Карам повече градско,но понякога с приятели ходим на едни писти с виражи и скоци.Висок съм около 1.70,тежа 54 кила.Поправете ме ако греша,но разбрах,че HT1 има по-нисък вариант.И накрая да попитам какъв е допустимия ход на вилката,защото имам XCR предполагам,че ще стане,но все пак да съм сигурен.И така коя да взема?
Двете рамки посочени от теб са общо взето доказани в определения за тях клас, а именно: за HT1- cross country и HT2- cross country и AM. Колкото до вилката- и двете рамки са с допустим ход 130мм, което означава, че и двете ще "приемат" XCR-а (120мм). Ако търсиш решение м/у двата модела, RAM предлагат HT3. Помисли какво искаш. Да избираш м/у посочените от теб модели рамки е като да избираш м/у луканка и луканков салам.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
не мисля че проблема ще ти е да намериш по-нисък вариант... чувал съм че и геометрията имала значение за вилка с по-голям ход мисля че НТ2 ще ти е по-удобна
повече информация и снимки има в майспейса и фейсбука,ако някой се интересува да рови там.имам и скайп: wicked_and_wild,за повече контакти ползвайте разклонител