EH4EB написа:Не ми се чака 8 месеца само защото могат да ги намалят , решил съм го и това е
Да може да се поръча HT1 с рамка на HT3 без оскапяване но ми се иска да е нещо средно между HT2 i HT1 , днес ходих до магазин да видя как са нещата, може да се измисли нещо ще видим тези дни, даже ще видим каква цена ще дойде с DART 3 или в краен случай DART 2 и тогава ще мисля за базово с Suntuor-a.
Иначе се намират още тук там от старите.
Замислям се и за ей това : http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=57175 но е малко в повече от което съм решил да отделя за колело като че ли.
fffdt написа:EH4EB написа:Не ми се чака 8 месеца само защото могат да ги намалят , решил съм го и това е
Да може да се поръча HT1 с рамка на HT3 без оскапяване но ми се иска да е нещо средно между HT2 i HT1 , днес ходих до магазин да видя как са нещата, може да се измисли нещо ще видим тези дни, даже ще видим каква цена ще дойде с DART 3 или в краен случай DART 2 и тогава ще мисля за базово с Suntuor-a.
Иначе се намират още тук там от старите.
Замислям се и за ей това : http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=57175 но е малко в повече от което съм решил да отделя за колело като че ли.
"Нещо средно между HT1 & HT2" е точно HT3
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
IVAN98 написа:Първо което е HT2 не е със SUNTOUR а със ROCK SHOX TORA аз те съветвам да вземеш HT2 или ако не ти стигат парите вземи HT3.
IVAN98 написа:Новия HT2 е със SUNTOUR този който е 1200 лв. а HT.2.1 който е 1600 лв. вече е с реба, докато стария HT2 си е с дарт 3 което е супер ама ги изтървах вече.
bio написа:нямам нищо против Scott,Specialized и другите големи марки. Въпросът ми е към теб, защо искаш да си дадеш парите за името SCOTT ?!?
дисковете дали са малки или големи определя карача ... аз няамам мнение по-въпроса ...
bio написа:честито ... жив и здрав, и само радости с това колело !!!
disbelief написа:Честито и от мен!
Много да му се радваш!
Нещо снимката не излиза.
Военнозелено ли е?
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта