Ново колелце - акъл

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Ново колелце - акъл

Мнениеот glavunin » Съб Юни 18, 2011 12:16 pm

Здравейте, част от темата беше засегната в една друга тема, която писах, но няма значение.
Въпросът е, че заминавам за Калифорния за лятото, да изкарам някой лев, и съм се надъхал да си купя колеленце от там, защото, не знам дали съм прав, но мисля, че там би трябвало да има по-добри оферти от колкото в България.
Поради тази причина продавам старото, за сега без успех, но ще се случи, нядявам се, защото мисля, че офертата е добра.
Та, бях надъхан да си взема пак някое GT, защото старото е GT и си ги обичам, но като им разгледах моделите - далеч извън бюджета ми, който още не е много ясно какъв е, но за тези колела е сигурно, че са извън :D
Ще ми се да си купя нещо XC или AM, евентуално мека рамка, ако ми стигнат парите.
Знам че в Калифорния се произвеждат доста и доста добри колелета, но информацията ми стига до там. Исках да попитам дали някой може да даде жокер, за марка, модел, някакво, какво да е предложение, за да започна да търся от някъде. Ориентировъчно мисля за около 1000 USD, но ориентировъчно, за сега не знам какво ще се случи.
Също така дали някой има идея за някакви колелета втора ръка, къде и как, сайтове, форуми? Търсих, но гугъл не се справи много добре. Знам само за варианта да питам хора по улицата и парковете като отида там :D
И последния въпрос е дали някой е внасял цяло колело от щатите иии какви са възможните схеми това да се случи и естествено какво би ми струвало.
Благодаря предварително, ако темата не е за този раздел - поправете ме, съжалявам :)
glavunin

Рейтинг: 1220

Re: Ново колелце - акъл

Мнениеот sidewinder » Съб Юни 18, 2011 4:21 pm

Ако бях на твое място щях да се насоча без да се замислям към тази марка велосипеди!

http://www.cube.eu/fullsuspension/
sidewinder

Рейтинг: 1200

Re: Ново колелце - акъл

Мнениеот михаил » Пет Юли 01, 2011 11:58 pm

Рибата е в морето още. Като отидеш ще събереш инфо на място и ще се информираш по-добре. Там има голям избор. Успех.
михаил

Рейтинг: 1220

Назад към Продукти за крос-кънтри