Препоръчайте качествен шлем.

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Препоръчайте качествен шлем.

Мнениеот RoyaltyBikers » Вто Авг 02, 2011 10:26 pm

Здравейте приятели,миналата седмица докато се спусках един клон мина през лицето ми и ме събори от байка.Рамото ми беше в кръв,а лицето удрано.Бях с челадинката ,но тя не ми помогна много много и си направих извода че като карам агресивно трябва да си пазя главата повечко.И така се сетих за шлем. Бихте ли ми препоръчали някой шлем от някой магазин тоест линк който е чисто нов,но и надежден а не да се счупи на 2 ден.
RoyaltyBikers

Рейтинг: 1115

Re: Препоръчайте качествен шлем.

Мнениеот SenDog » Сря Авг 03, 2011 12:17 am

Ама тоя клон на пътя ли ти беше или изхвърча извън пътеката? Бъди благоразумен , пази здравето си, не само каска е нужна!
Аватар
SenDog

Рейтинг: 1365

Мнениеот RoyaltyBikers » Сря Авг 03, 2011 10:20 pm

Ем клона стърчеше по цялата пътека пък и аз бях засилен.Нямах възможност да спра тай като преди клона има 1 дроп и аз скачам и веднага в клона.А аз не знаех ,че има клон защото не познавах трасето.Качихме се по друг маршрут.
RoyaltyBikers

Рейтинг: 1115

Мнениеот SenDog » Чет Авг 04, 2011 9:54 pm

RoyaltyBikers написа: пък и аз бях засилен.

Радвам се че не си се наранил много.Запони го този случай и извода : да не караш силно по непознати пътеки!! Аз също съм я правил тази грешка и просто късмета ми помогна да се размина само с ужулвания , след това падане не излизам без каска и протектори при спускания.Както и не силя по непознати пътища!Преди всичко карането е удоволствие, а не състезание.Пази си здравето, безценно е :)))
Аватар
SenDog

Рейтинг: 1365

Мнениеот Overlorda » Чет Авг 11, 2011 2:35 pm

След много разхождане из онлайн магазините аз съм си харесал това http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=45391 като междинен избор който би трябвало да става и за въртене :) Бих си го взел но е безумно скъпа :)
В името на добрата бира !
Аватар
Overlorda

Рейтинг: 1270

Мнениеот codename47 » Чет Авг 11, 2011 4:22 pm

Overlorda написа:След много разхождане из онлайн магазините аз съм си харесал това http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=45391 като междинен избор който би трябвало да става и за въртене :) Бих си го взел но е безумно скъпа :)

при тази цена може да погледнеш и това: http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=58789
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Рейтинг: 2000

Назад към Продукти за крос-кънтри