За гума....

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването до 130-170 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

За гума....

Мнениеот Stafref » Сря Апр 06, 2016 12:58 pm

Хм,

с новия сезон трябват и нови гуми. Последното което ползвах отпред беше Schwalbe Big Betty 2.4 и тая гума ми стана любима. Перфектно отношение тегло/сцепление. Става и за въртене и за пускане, идеално за AM байк. ОБАЧЕ тая гума я нама май вече по нашите магазини... и не само по нашите, май я спират от производство. Много тъпо, щото си беше истински бестселър май. Някви идеи къде мога да я търся или алтернатива ?
The man who walks with the crowd is likely to find himself no further than the crowd.
The man who walks alone will reach places that nobody had seen.
Аватар
Stafref

Рейтинг: 1370

Re: За гума....

Мнениеот bio » Чет Апр 07, 2016 9:15 am

Моята любима гума е DHR II. 2.4 SuperTacky за предна и 2.35 ЕХО задна.
анти-каски !!!
Аватар
bio

Рейтинг: 2000

Мнениеот xargs » Съб Апр 16, 2016 10:10 am

И аз съм фен на ДХР2ката, но я карам само задна. За отпред Magic Marry, ДХФ или Вижиланте :beer:
Аватар
xargs

Мнениеот Admin » Съб Апр 16, 2016 7:29 pm

Добавям към алтернативите и настоящото поколение на Nobby Nic. За жалост не мога да ти дам отзиви за АМ/ендуро варианта в размер 2.35 със Snake Skin и TrailStar протектор - едва от седмица имам една такава за тестване и още не съм я монтирал. Засега съм карал само варианта 2.25 LiteSkin PaceStar, но дори в него гумата ми хареса много, според мен шарката добре са я измислили.
Всички гореспоменати гуми (DHR2, DHF и Vigilante) също мога да ги препоръчам като отлични.
Зависи вече и какво търсиш като комплекс от качества. Nobby Nic например е най-лека, Vigilante може би е най-тежка, но е с най-голям балон, DHR2 е по средата, може би е най-добре балансирана като качества.
Nobby Nic като че ли се търкаля най-лесно от изброените, но пак казвам - карал съм я с Pace Star compound.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Назад към All Mountain/Ендуро продукти