Xares написа:Чудя се дали не мога да дам сегашния шок на Велобууст да го качи на стенда и да после да му дам новия да го тунингова по същия начин. Освен този от модела на Race - се чудя за Fox FLOAT DPS, или Suntour Tri-air - оказва се, че новите сънтури и вилките и шоковете са доста добри, без капсоловани патрони, като цяло си станаха конкурентни.
Xares написа:Колкото до каплите - Crossmaxa - 390лв, Sunringle около 450лв.
Pr3d4t0R написа:Възможно е измерването на стенд, но за такъв клас шок не знам до колко си струва. Хидравликата на сегашния ти не мисля, че отстъпва по нещо на Deluxe Select+. Защо искаш да го смениш, какво търсиш от новият шок?
За това колело най-смисленият ъпгрейд ще е много добър wheelset. 1900 не си заслужава тези пари за мен - можеш да намериш нещо по-леко в този ценови клас:
https://www.actionsports.de/en/wheels/w ... 60&f=75944
Pr3d4t0R написа:За това колело най-смисленият ъпгрейд ще е много добър wheelset. 1900 не си заслужава тези пари за мен - можеш да намериш нещо по-леко в този ценови клас:
https://www.actionsports.de/en/wheels/w ... 60&f=75944
Xares написа:Подскача ми повече от колкото ми се иска, ребаунда ми идва малко дървен
Pr3d4t0R написа:С 370-ки (каквито са и 1900) можеш да сглобиш ~1800 гр колела за ~350 евра в actionsports.Xares написа:Подскача ми повече от колкото ми се иска, ребаунда ми идва малко дървен
Щом задницата ти подскача повече, то това означава, че ти трябва повече рибаунд за въздушната прижина, с която го караш - напълно ли си го навъртял?
trail написа:На какво налягане на гумите караш? Също и със смяна на каплите може да разкараш и тежката NX касета. Друго си е 10-50, 10-51 или 10-52. Но трябва и по-скъпа главина. Обтегача и командите остават.
Alexi написа:ако ще ъпгрейдваш капли и касета ,то тя задължително да има 10т венче
Xares написа:Pr3d4t0R написа: За капли от Декатлон ми се виждат ок като цена Duroc 30 ...
Иван Нончев написа:Xares написа:Pr3d4t0R написа: За капли от Декатлон ми се виждат ок като цена Duroc 30 ...
Тези шини обаче мисля, че са с 26mm вътрешна ширина. 30 е по-скоро външната. Ако това има значение, разбира се, защото за мен, например, има. Иначе цената е добра, да.
Pr3d4t0R написа:DHR го има с модификации на борда в EXO, EXO+, DoubleDown та до DH casing. Има значителна разлика как се държи гумата при деформация спрямо бордът, с който е, а не според шарката в случаят DHR.
Pr3d4t0R написа:DHR го има с модификации на борда в EXO, EXO+, DoubleDown та до DH casing. Има значителна разлика как се държи гумата при деформация спрямо бордът, с който е, а не според шарката в случаят DHR.
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта