Alexi написа:не одобрявам избора ти
така еPr3d4t0R написа:най-хубавото колело е това, което можеш да караш тук и сега
отново си прав, затова и не обърнах внимание на тази частPr3d4t0R написа:При изкачване си зависи изцяло от теб в каква форма си
Alexi написа:не одобрявам избора ти - велосипеда е 27.5 - вече отмиращ стандарт ,някой ден няма продаване ,доста бедно оборудван всичко е базово .. за катерене ще катери ако ти катериш .. както си 115 кг от сега ти казвам че няма да катери особено добре .. другото което е ,този велосипед е размер М и е доста късичък с 440 рийч и 600 ттЕ ( всички останали в списъка ти са Л ) та подозирам и че ще ти е малък
Pr3d4t0R написа:27.5 ще го има, иначе 29 се търси повече със сигурност.
Bi11y написа:Новия стандарт 32" ще дойде при ХС по някое време ...
https://www.bikeradar.com/news/32in-whe ... d-cup-2025
Bi11y написа:Новия стандарт 32" ще дойде при ХС по някое време ...
https://www.bikeradar.com/news/32in-whe ... d-cup-2025
NKG41 написа:Pr3d4t0R написа:27.5 ще го има, иначе 29 се търси повече със сигурност.
В един магазин ми казаха че 27.5 е отмиращ размер гуми. 26 инчовите щяли да станат детския размер капли и гуми.
29 инчовите ги представят като размер който повече подхожда на възрастен човек и който също гази по-добре през камъни, корени и тн.
Доколко според вас е вярно това?
Наистина ли не бих могъл да го продам това колело след няколко години?
Всъщност аз колелото още не съм го взел, дадох капаро и бих могъл да го откажа.
NKG41 написа:За дължината на курбелите - никога не съм и обръщал внимание. Как влияе тя на въртенето, може ли да стане по-лесно ?
NKG41 написа:Значи на професионално ниво 29 ще бъде задължителен, дори и в DH
Lucky Loser написа:NKG41 написа:Значи на професионално ниво 29 ще бъде задължителен, дори и в DH
Помня състезанието отпреди няколко години, когато в UCI Downhill-а все още всички бяха с 27.5, от Specialized изкараха mullet 29/27.5 и спечелиха състезанието.
Е, ясно е след това какво се случи - всичко живо на 29"
NKG41 написа:Въпросът вече е приключен. Купих червения Trek Remedy 2023.
Имам само един въпрос - това колело тежи около 14.5 кг, според вас с такова колело с 160/150 мм ход как ще бъдат дългите катерения? Аз правя карания които понякога са по 20 км и поне 10-12км са катерене по шосе или по-къси по черни пътища. Ако някой от вас има опит с колело с такъв ход катери толкова много моля да пише.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта