Помогнете да избера...

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването до 130-170 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнениеот SilverWolf » Вто Яну 06, 2009 9:53 pm

тва с голфа... :rofl:
Апък относно техниката - мисля че я имам щом успявам да спра в тва време, и вече толкова не съм успял да блъсна някой или да бъда блъснат от "нещо" ...Иначе аз не се карам с теб, просто дискутираме :) Мненията ви пряко ме "бъркат" защото както казах най-горе в темата съм нов и има някой тънкости дето се учат от практика.

П.П.: Благодаря МНОГО за съветите, наистина бих се чудил още доста време какво да си взема, а каската сигурно още тази седмица ще е на главата ми и обещавам да кача снимки :)

Както каза един съфорумец: PEACE :beer:
Аватар
SilverWolf

Рейтинг: 1120

Мнениеот emil_a626 » Вто Яну 06, 2009 10:22 pm

:offtopic: Гледам темата , смея се и се чудя дали да коментирам.Е реших да изкажа мнение въпреки "опасноста да ме наръгате с минуси" , забелязвам как по-старите във форума съветват всеки да си взима каска , да не забравя протекцията и с право , но само се замислете какво да прави с тази каска , като няма колело което да кара :dunno: :dunno: . Ще си седи пред компа (с каската) и ще е доволен , че е защитен от падаща мазилка.
Стига съм писал глупости , според мен нормалното в момента е да си вземе една спирачка , да си кара пред блока и да се надява да не падне , а като кашира някой лев да пита каква каска да си вземе и да почва с подвизите. :popcorn:
Аватар
emil_a626

Рейтинг: 1225

Мнениеот Stancho » Вто Яну 06, 2009 10:27 pm

emil_a626 написа::offtopic: Гледам темата , смея се и се чудя дали да коментирам.Е реших да изкажа мнение въпреки "опасноста да ме наръгате с минуси" , забелязвам как по-старите във форума съветват всеки да си взима каска , да не забравя протекцията и с право , но само се замислете какво да прави с тази каска , като няма колело което да кара :dunno: :dunno: . Ще си седи пред компа (с каската) и ще е доволен , че е защитен от падаща мазилка.
Стига съм писал глупости , според мен нормалното в момента е да си вземе една спирачка , да си кара пред блока и да се надява да не падне , а като кашира някой лев да пита каква каска да си вземе и да почва с подвизите. :popcorn:

Аз на такива като тебе винаги съм им казвал, че е по - добре екипировката да върви една крачка пред байк-а, защото всяка рамка, вилка, спирачка и т.н. се сменят, но глава втора трудно ще намериш. Жалко, че повечето се замислят чак като изпатят...
Аватар
Stancho

Рейтинг: 1699

Мнениеот emil_a626 » Вто Яну 06, 2009 10:31 pm

@Stancho Както казах , разбирам ви напълно но от друга страна съгласи се с мен , че е по-добре да има колело и да го кара мирно пред блока , отколкото да има каска и колелото му да е ..... незавършено
Аватар
emil_a626

Рейтинг: 1225

Мнениеот SilverWolf » Вто Яну 06, 2009 10:35 pm

"Stancho" се изказа КРИСТАЛНО ясно и спроред мен е напълно прав!(бих ти цъкнал един + ако можех)
Спирачка ще си купя преди пролетта!
А пред блока никога не бих карал и да се надявам да не падна - това каране ли е изобщо?!
Аватар
SilverWolf

Мнениеот hitar_potar » Вто Яну 06, 2009 10:46 pm

аз пък бих натресъл един + на емо 626, ако можех да раздавам плюсчетата с кофите. щото по-добре първо пред блока със завършен байк, колкото и да не е каране, отколкото с една каска да се озовеш под някое четириколесно, да не ме чува господ (има едни автобусчета мицубиши маратон май бяха, много са интересни отдолу - личен опит, ама не от попиляване :crazy:... а може и неоплан да е било, не помня).
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Рейтинг: 2000

Мнениеот Dimchovsky » Вто Яну 06, 2009 10:51 pm

SilverWolf написа:"Stancho" се изказа КРИСТАЛНО ясно и спроред мен е напълно прав!(бих ти цъкнал един + ако можех)
Спирачка ще си купя преди пролетта!
А пред блока никога не бих карал и да се надявам да не падна - това каране ли е изобщо?!

Постъпи както смяташ за разумно а не както ти се иска...
А именно поради това,че не е завършено е разумно да си вземе каска ...
Защото тая каска не е временна и дори да си е завършил байка каква е гаранцията че няма да се изръси..?? :crazy: (помисли и тогава пиши)

Edit: С вашите четириколесни... Добре бе купува си спирачка момчето и е без каска ...Шанса да те удари ''четириколесно'' е по-голям от колкото да си паднеш ей така.Така ли ... .... :bigeyes:
Той да реши че ще стане 3та световна заради мене /... :bowdown: :crazy:
Последна промяна Dimchovsky на Вто Яну 06, 2009 10:57 pm, променена общо 1 път
Lube....
Аватар
Dimchovsky

Рейтинг: 1170

Мнениеот SilverWolf » Вто Яну 06, 2009 10:56 pm

Dimchovsky написа:Постъпи както смяташ за разумно а не както ти се иска...

Това как смятам за разумно и това което ми се иска съвпадат.

А "аргументите" които дава "hitar_potar" мисля че вече ги обори някой.
Аватар
SilverWolf

Мнениеот Dimchovsky » Вто Яну 06, 2009 10:58 pm

SilverWolf написа:
Dimchovsky написа:Постъпи както смяташ за разумно а не както ти се иска...

Това как смятам за разумно и това което ми се иска съвпадат.

По-добре :popcorn:
Lube....
Аватар
Dimchovsky

Рейтинг: 1170

Мнениеот foxracingshox » Вто Яну 06, 2009 11:08 pm

Stancho написа:
emil_a626 написа::offtopic: Гледам темата , смея се и се чудя дали да коментирам.Е реших да изкажа мнение въпреки "опасноста да ме наръгате с минуси" , забелязвам как по-старите във форума съветват всеки да си взима каска , да не забравя протекцията и с право , но само се замислете какво да прави с тази каска , като няма колело което да кара :dunno: :dunno: . Ще си седи пред компа (с каската) и ще е доволен , че е защитен от падаща мазилка.

Аз на такива като тебе винаги съм им казвал, че е по - добре екипировката да върви една крачка пред байк-а, защото всяка рамка, вилка, спирачка и т.н. се сменят, но глава втора трудно ще намериш. Жалко, че повечето се замислят чак като изпатят...

Напълно съм съгласен със @Stancho :agree:
Здраве не можеш да си купиш :agree:
Взимай шлема :beer:
Аватар
foxracingshox

Рейтинг: 1107

Мнениеот SilverWolf » Вто Яну 06, 2009 11:20 pm

Ех че хубави хора имало в тоя форум :)
На всички - живот и здраве пожелавам, и най-вече живот щото много здрави умряха... :D
Аватар
SilverWolf

Предишна

Назад към All Mountain/Ендуро продукти