axelmax написа:РАМ АМ е за АМ
между АМ и ДХ е ФР
Yavkata написа:Румене, я си кажи направо какъв въпрос те терзае? А конкретно за мен , карам го с нискобюджетна окомплектовка ,ХС , шосе, технични и здрави катерения, по -умерени и предпазливи спускания.
За здрави , и силови карачи АМ-а, според мен става и за ХС колело. Тоест с ориентация въртене нагоре и равно. Тук шока с платформа е плюс.За по- леки и слабовати карачи , това е едно не лошо велосипедче за спускане. С други думи , едва ли ще придобиеш реална представа за качествата на велосипеда, без да се определи по -точно окомплектовката му.
TENDER написа:@Admin - Когато караше Ram AM, имаше ли друг байк предназначен за XC?
Според мен единствената причина човек да избере такъв байк за да кара XC е за да се кефи повече на спусканията.
EmZo написа:Бих казал, че се вписвам в следните стилове: по-агресивно XC, enduro/marathon. Обикновено карам дълги преходи, включващи по-дълги изкачвания и спускания.Често, немалка част от карането (връщането) е по шосе.
Yavkata написа:карам го с нискобюджетна окомплектовка ,ХС ,шосе, технични и здрави катерения, по -умерени и предпазливи спускания.
Окомплектовката смятам да клони по-скоро към ХС
outfaced написа:Окомплектовката смятам да клони по-скоро към ХС
ми вземи си РАМ ХС2 тогава ... що АМ?![]()
иначе то всичко може, въпроса е дали ще ти е кеф или дали ще усетш за какво си си дал парите. След като нямаш нужда от 150 ход отзад, защо си го купуваш
bullerspike написа:Писах,че окомплектовката ще е по скоро ХС, защото така като гледам ram am.2 ми се струва, че по-лесно се катери с него отколкото се спуска.
bullerspike написа:Прав си.
Не съм задал въпроса си правилно.Карането ми включва и малки скокове и малки дропове,нещо което рам байкс изрично забраняват на ХС рамка.Писах,че окомплектовката ще е по скоро ХС, защото така като гледам ram am.2 ми се струва, че по-лесно се катери с него отколкото се спуска.
did написа:Объркал си се нещо. Не съществува колело, с което по-лесно се катери, отколкото се спуска. RAM AM пък хептен не е такова.
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта