PtD написа:Карах доста време модел '06 и мисля, че спират доста добре...
Чак пък доста... хайде, хайде.
PtD написа:Карах доста време модел '06 и мисля, че спират доста добре...
Stuny написа:Ех Марто , назад си , от CRC има безплатна доставка. А за другото
EccentricMOTION написа:Ще се набутам с пари с ББ7цата, а по-ниско няма смисъл да купувам.
bikerider написа:За поддръжката е излишно да коментирам - при BB7 на практика такава почти не е нужна.
Pr3d4t0R написа:EmZo А какви хидравлики и на каква цена ; - )
Pr3d4t0R написа:Каква е поддръжката на бб7 - да се почисти жилото от евентуални събрани мръсотии => вадиш жилото, парцал с WD40, избърсваш и евентуално малко силиконов спрей, като всичко отнема петнайсетина минутки. В зависимост къде и как се кара този интервал варира, а ако се кара с брони от край до край ще има нужда още по рядко от такава профилактика.
Harka написа:PtD написа:Карах доста време модел '06 и мисля, че спират доста добре...
Чак пък доста... хайде, хайде.
PtD написа:За кое от двете доста говориш?
Ако е за второто - за ХС спирачка си ми вършеха отлична работа. Единственият им кусур беше, че бързо загряваха по надолното стръмно.
PtD написа:като се изключи прегряването.
bikerider написа:PtD написа:като се изключи прегряването.Нещо за модулацията "тука има, тука нема"?
dudelgrincen написа:...мойто мнение е че hayes и formula не си заслужават толкова колкото Magura или Avid
...варианти които си заслужаат са Juicy 5 или Shimano Hone
успех
PtD написа:Не беше от такъв тип. Напълно приемлива си беше.
bikerider написа:PtD написа:Не беше от такъв тип. Напълно приемлива си беше.
...като изключим прегряването
bikerider написа:ЕmZo: Без да искам да те засегна или обидя - звучиш малко като рекламен агент.
bikerider написа:Това, че никога не си чистил бутала и никога не ти се е налагало да центрираш апарата не значи, че не е необходимо по принцип. Нещата опират до взискателност.
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта