bikerider написа:2 x 0.8 от старо 31.6 колче?
Не разбрах точно, това нещо от рода на направи си сам ли трябва да е ?
bikerider написа:2 x 0.8 от старо 31.6 колче?
outfaced написа:абе човека май по се интересува от рамката ... всъшност с тоя I-Drive :dunno:
и мен ми е интересно доколко работи и доколко има смисъл от това усложняване
малко таралеж в гащите ми се види
което си е лично мое мнение де (в немския форум зачетах, че и трудно се намирали части ... дори там)
споменава се че тая процедуратребе да се прави 2пъти в годината
PtD написа:Без да разбирам грам немски, струва ми се, че т.3 описва развиването на болтчетата, които държат пръстена на i-Drive-a, а после и развиването на самия пръстен (който също е на резба).
Pla-men написа:Как така на резба, днес го въртях доста в двета посоки без резултат.
Двете части (дясната и лявата) на i-drive-a едно цяло ли се, не съм пробвал да задържа едната и развивам другата.
PtD написа:Трите болтчета държат пръстена (с многото отвори) да не се развива. Не си спомням дали е с права или обратна резба, но се развива. (Това, което в т.7 е номерирано "3")
Pla-men написа:@PtD правил ли си я тази процедура, каква смазка си ползвал ? При мен се получава едно тракане / пукане и искам да разбера на какво се дължи.
PtD написа:Цялата, както е описана - не. Наложи ми се да го разглобя частично, защото скърцаше. Натегнах пръстена добре, завих го и заспа! Не ми се е налагало да го смазвам.
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта