П.П Спирачката ще се ползва за предна .

hitar_potar написа:И двете спирачки са от 1 клас, имат горе-долу еднакви параметри, и избора ти най-добре ще бъде да се основе на предпочитанията за външен вид. Аз лично бих ти препоръчал Еликсир 5, понеже бръмчах с Еликсир, само че R, и съм малко предубеден. При мен спирачката глътна въздух чак след над година и половина активно ползване, като дори с въздуха си я карах и не ме е предавала. За версията 5 честно казано досега не съм чул лоша приказка, което и се отразява в продажбите й - само в Русе има 3 души, които в последните месеци си взеха такива спирачки, като единия ъпгрейдна точно от Оро К18. Точно те пък спираха идеално горе-долу година, след това изведнъж започнаха да гълтат въздух като луди и престанаха да спират, сякаш така са ги измислили дизайнерите. Просто спирачката не спираше, независимо какво й се правеше - нови накладки, блийдване.
Та тей, налазвай Авид и карай.
DEMON BOY 13 написа:Аз от две седмици съм с еликсира и за тия две седмици ми направи страхотно впечатление.Натиска се много леко,лостчето е красиво и има бая голяма спирачна сила.
Още един глас за еликсира от мен
HepBeH_XaMcTep написа:Elixir 5 се справя по-добре от Formula k24
и от към спирачна сила, и от към охлаждане
HepBeH_XaMcTep написа:Elixir 5 се справя по-добре от Formula k24
Admin написа:HepBeH_XaMcTep написа:Elixir 5 се справя по-добре от Formula k24
Хмм, не знам как го установи това, но аз не усещам никаква отчетлива разлика в спирачната сила или охлаждането на Elixir 5 спрямо Oro K24.![]()
DEMON BOY 13 написа:Аз от две седмици съм с еликсира и за тия две седмици ми направи страхотно впечатление.Натиска се много леко,лостчето е красиво и има бая голяма спирачна сила.
Още един глас за еликсира от мен
hitar_potar написа:. Еликсира само сякаш 1 идея по-пипнат беше.
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта