Спирачка Hygia

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването до 130-170 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Спирачка Hygia

Мнениеот Stafref » Пет Фев 18, 2011 1:48 pm

Някой виждал ли го е туй животно Hygia Aspire.
http://www.niko-bikes.com/shop/product.php?ProductID=559

Доста ласкаво се изказват,а цената е супер.Някой пробвал ли ги е? И дали изобщо си заслужава на фона на цените на Juicy3 във CRC
The man who walks with the crowd is likely to find himself no further than the crowd.
The man who walks alone will reach places that nobody had seen.
Аватар
Stafref

Рейтинг: 1370

Re: Спирачка Hygia

Мнениеот mtb_pm » Пет Фев 18, 2011 11:10 pm

Не съм я пробвал ама да знаеш че авида гълта въздух като за световно :dontknow:
Аватар
mtb_pm

Рейтинг: 965

Мнениеот hitar_potar » Съб Фев 19, 2011 11:19 am

mtb_pm написа:Не съм я пробвал ама да знаеш че авида гълта въздух като за световно :dontknow:

Глупости! Аз защо си побърках Джусито 5 от употреба над година и половина и чак накрая глътна въздух?
Автора - погледни в темата за бойните твърдаци, там мисля Session си беше постнал Рамчето - НТ2-ка с червени волан и лапа, Марзочи отпред и смъкната боя от рамката. Той кара с такава спирачка като предна, но пропуснах да го питам как се представя, като се оказахме в една и съща гора двамцата. :D
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Рейтинг: 2000

Мнениеот hitar_potar » Нед Фев 20, 2011 12:56 am

Дреме ми на шмайзера дали ми се дразниш или припадаш по мене. Обмислил съм го коментара ти, а и този на колегата. Доколкото виждам, темата е сериозна и се очакват сериозни отговори. Вашите не са такива! Да не говорим, че не е тук мястото за спам - има си отделен раздел за целта. ;) А тук автора очаква да му се даде информация, ако е възможно. Не сте първите, които дрънкат наизуст, няма и да сте последните. Само не ми е ясно давате ли си сметка за автора на темата що за човек е - ами ако е някой, който тепърва навлиза в спорта и реши да ви послуша? Имаше преди такъв случай, човека послуша един умник и си взе спирачка, която после за малко да го осакати... :(!:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот crossenduro2 » Нед Фев 20, 2011 9:55 pm

Съгласен съм с @hitar_potar ! Моите Avid Juicy 7 -ци са ПОБЪРКАНИ от каране ! Общо 2 години и нещо и досега не са глътнали въздух нито 1 път !!! А спират МНОГО ! :beer:
Изображение
crossenduro2

Рейтинг: 1225

Мнениеот MAN6 » Пон Фев 21, 2011 9:36 am

Така, сега не е ли време някой модератор да поразчисти темата от ненужните драсканици? Благодаря :)
На мен също ми е интересно да чуя отзиви за тази спирачка, но ме съмнява силно да получа обективни такива в този форум, тъй като спирачките не са разпространени в България. Съдейки по това, което съм чел по разните чужди сайтове- спирачките са доста интересни :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот SeSSion » Пон Фев 21, 2011 1:20 pm

Както каза hitar_potar карам с такава спирачка, преди карах с Elixir 5. От към спирачна сила двете спирачки са почти еднакви, Elixir- а хапе повече. За парите си Higya- та е доста добра спирачка, не е тежка и спира доста добре. Другото хубаво е, че е с накладки за Шимано ХТ и имаш голям избор от производители и видове. Теглото е това, което е писано в сайта. В момента не мога да се сетя повече, но питайте, ако има въпроси. :beer:
SeSSion

Мнениеот svetlostud » Чет Фев 24, 2011 12:34 pm

Stafref написа:Някой виждал ли го е туй животно Hygia Aspire.
http://www.niko-bikes.com/shop/product.php?ProductID=559

Доста ласкаво се изказват,а цената е супер.Някой пробвал ли ги е? И дали изобщо си заслужава на фона на цените на Juicy3 във CRC

Еми да, но ги имам от един ден и съм доволен. В събота ще ги тествам на витоша. :)
Аватар
svetlostud

Рейтинг: 1215

Назад към All Mountain/Ендуро продукти