Събирам мнения за венец и заден дерайльор

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването до 130-170 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Събирам мнения за венец и заден дерайльор

Мнениеот climb » Вто Май 17, 2011 5:36 pm

Здравейте, пред въпроса съм каква касета и дерайльор да си взема.За марката да са шимано понеже и командата ми е такава, а не ми се инвестират пари и в нея ... Карането ми ще е предимно АМ.Също ми се иска най-големият венец да е със 34/36 зъба.Парите с които съм готов да се разделя са някъде около 150-160 лв.
Също имам един въпрос, гледах една касета SunRace.Какво ви е мнението за нея, понеже един съфорумец е продава на не лоша цена и ще мога да отделя пък за по-хубав дерайльор.Благодаря предварително.
Аватар
climb

Рейтинг: 1700

Re: Събирам мнения за венец и заден дерайльор

Мнениеот sailman » Вто Май 17, 2011 8:36 pm

Ако говорим за нови продукти и купувани от България, нямаш много възможност за шаване.
Моят избор би бил Shimano Deore CS-HG50 - 11-34 за касета и дерайльор Shimano SLX RD-M662-SGS и сметката ти излиза 158.90 лв.
Ако по ти харесва, можеш да си сложиш СРАМ-на касета. Цената е подобна, качеството - също.

За SunRace нищо не мога да ти кажа и силно се съмнявам, че някой от хората дето си струва да им слушаш мненията може да ти рече нещо определено. Шанса да понаучиш туй-онуй е да се поровиш у чуждите форуми, ама и пишещите там не са много по-стока от тукашните, та внимавай...
ВЕЛО 2009 Sus scrofa domestica
Аватар
sailman

Рейтинг: 2000

Re: Събирам мнения за венец и заден дерайльор

Мнениеот climb » Вто Май 17, 2011 11:21 pm

Значи горе-долу съм бил близко до истината :) Но май се оказа, че ще се отпуснат повече финанси и ще се смени цялото движение със Срам-ско :beer:
Мерси все пак за мнението :)
Аватар
climb

Рейтинг: 1700

Назад към All Mountain/Ендуро продукти