Morpher написа:Никът подсказва, че си мъжко, обаче като гледам ъгъла на седалката ти - няма да е за дълго!
Ти ли си объркал въпроса(външна-вътрешна) или аз не съм в часFastBiker написа:...не мога да си избера вътрешна гума. ...с добър страничен грайфер...цена 30-60 лева
Morpher написа:Никът подсказва, че си мъжко, обаче като гледам ъгъла на седалката ти - няма да е за дълго!
PowerSlide написа:Ще ме извиняват всякакви ........кенди..... и т.н. ...
PowerSlide написа:Ама не се върти - все пак не сме само надолу
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
psixopat написа:Я като сте почнали темата.Как ви се струва следната идея.
Отпред Kenda Nevegal DTC 2.35 или maxxis advantage 2.4 Отзад Minion 2.35 DHF 60a
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Ozzie написа:PowerSlide написа:Ще ме извиняват всякакви ........кенди..... и т.н. ...
'щото не си пробвал NEVEGAL
Тази гума наистина може да държи пътя здраво!
Чичка написа:weirwolf... нямам никаква идея как са като поведение
psixopat написа:Как ви се струва следната идея. Отпред Kenda Nevegal DTC 2.35 или maxxis advantage 2.4. Отзад Minion 2.35 DHF 60a
EccentricMOTION написа:Класиката при АМ карането - Schwalbe Nobby Nic или Conti Vertical. Тук вече е въпрос на религия
Nobby Nic EVO TL
550гр за 2.25 балон
Възможност да се ползва като Tubless;
PaceStar - 3 различни каучука вложени в гумата - лек във вътрешността, твърд и бърз в центъра и мек и стабилен на страничния грайфер.
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта