Здравейте на всички,
Първо да ви поздравя за чудесния форум и за всеобхватни теми .Обаче от толкова много информация,,че аз не мога да си съставя мнение така че ако може накой да ми помогне, незнам дали темата ми е за тази част от форума ако не е съжелявам:) искам ново колело и съм събрал 1200 лв. Аз съм 1.80 м висок и 75 кг. Преди три години си купих едно Онтарио и си го карах с голям кеф но миналия ноември му счупих рамката, и без това бях решил да инвестирам в ново колело, та вече времето е супер и аз не издържам така ... ми се кара. Основната ми идея, освен да карам из града е да правя и някое друго спускане по пътеките из Витоша. Мисля като за начало да си взема по-добра твърда рамка някъде 300-350 лв. и вилка някъде пак там 300-350 лв. и ако мога поне за начало да използвам някой части от старато колело примерно гуми колче, седялка ... а след месец два да инвестирам още някой лев и да стане едно прилично колело. Aко може да ме насочите ще съм ви много благодарен, обещавам след като си сглобя колелото да не го оставям на мира :.
Благодаря предварително за съдействието.