Задна главина от 32 към 36...

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването до 130-170 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Задна главина от 32 към 36...

Мнениеот projektzwo » Вто Юни 18, 2013 3:04 pm

Здравейте, искам да попитам няколко неща свързани с моят велосипед и по-точно задната му главина, тъй като се налага манипулация, която дори нямам представа дали е възможно да се извърши...

И така, сега по същество - велосипеда е RAM HT.ONE.1 (2012), задната главина е SRAM 306, като отзад съм с 9 плочи и дерайлъора е Х5 (вместо Х4). Предстои ми смяна на шина и понеже имам една чисто нова, се чудех, дали няма да е възможно да я сложа отзад, като проблема е че шината е с 36 дупки и е 36мм широка. Първото ми питане е дали тази шина въобще е възможно да влезне в моята рамка (отзад), второ - каква главина ми е необходима, тъй като гледах че имат различни размери и честно казано се обърквам с понятията "дължина главина" и "дължина ос". В момента отзад съм с гума 2.35 (maxxis minion dh) и шина mavic 521 (ако не се лъжа) и гумата минава на 2мм от двете страни на рамката и ми беше казано че същата гума, разпъната на 36мм шина ще опира почти със сигурност - това така ли е? Ако все пак ми е необходима само нова главина, какво бихте ми препоръчали, като се има в предвид че си падам малко "аграр", но и цената не ми се иска да превишава 60-70лв.

Благодаря предварително на отзовалите се. :clap:
Аватар
projektzwo

Рейтинг: 1200

Re: Задна главина от 32 към 36...

Мнениеот projektzwo » Сря Юни 19, 2013 9:25 am

може да зе заключва или трие :beer:
Аватар
projektzwo

Рейтинг: 1200

Назад към All Mountain/Ендуро продукти