xcrider написа:Айде, айде, за всичко ставала.
АМ, ако не си чувал, значи катерене + по-агресивно спускане след това, отколкото при cross country. Я ми катери с нея, да те видя....
Така че, леко с изказванията...
xcrider написа:Сигурен ли си ?
xcrider написа:За AllMountain говориш?
C1, Ns Surge и АМ каране....
xcrider написа:Ns Surge и АМ каране....
vpravov написа:xcrider написа:Ns Surge и АМ каране....
Това,че не си го виждал, ли те води до подобни заключения? Щото аз имам приятел дето със ски 56 талия на 200см, пори пудрата по-добре от всички, които съм виждал наживо. А сърджа е уникално удобен твърдак, точно за АМ. Таман двама познавам, дето си смениха мекиците с тази рамка, точно за груб АМ и са меко казано доволни. Общо трима са сред приятелите ми, които карат такава рамка точно груб АМ. А за единия от тях, съм сигурен че ще те счупи с сегашното си колело и нагоре и долу. Айде малко въздържание от изказвания, лишени от някакъв личен опит, или поне лично наблюдение!
ohoboho46 написа:a каква е разликата между ns surge и bitch
JoeQuarry написа:Това, че вие карате такива и повечето ви приятели карат такива не я прави подходяща, нали? И как така коментирате рамки без да кажете 3 букви за геометриите им, най-малкото челен ъгъл,горна тръба, седалкова тръба, чейнстей? Аха... е откъде да ги знаете! Важното е, че стават!
a каква е разликата между ns surge и bitchГУУГЪЛ ИТ...
damadzhana написа:Само тоя размер е. ''frame size 15'', fits like 16''-17'' '' '
@gosh6o колчето може просто да се изкара. При размер 15'', цялото колче е около 40 см, което означава че може да се изкарат около 25-30 см от него. Така общата дължина (седалкова тръба + изкарано колче) става 25-27 инча, което според мен е напълно достатъчно, а и рамката е стоманена (няма да се прее*е)
PtD написа:gosh6o написа:Излязох неподготвен в цялата работа
Сефте...
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта