Neth написа:Дам този е ^^ Като цяло съм доста доволен от ревелейшъна, единствното което е че искам малко повече ход и променена геометрия. Също така от това, което съм чел фюжъна е изключителна вилка.
windv написа:Фюжъна ще ти вкара едно 400-500гр повече на предницата, това го взимаш предвид, нали? Също и сегашната ти вилка предполагам не е с 20мм ос.
Аз карам vengeance coil и се държи много добре. Със сигурност по-добре от половин дузината рок шокс, които съм карал през годините.
Моята е странната версия само с rebound и пружина, но до колкото виждам официалните coil и air версии, са с еднакво тегло...
Neth написа:Мда, не съм на 20 мм ос в момента и знам за разликата в теглото, една от причините да не искам да сменям вилката. Общо взето ще покарам така 1 месец и ще видя как ми идва геометрията със 150мм ход. В момента байка ми тежи грубо 13 кг, което е ок за среден клас АМ и 400 грама не ме бъркат ужасно много + някви от нова главина.
microlab написа:Да знаеш ако се чудиш между тия двете вилки, просто не знам как може да сравняваш 66 rc3 2011 с X-Fusion Vengeance 2012, карах тази вилка на пампорово, не ми харесва, много е мудна и бавна, даже ребаунд-а на най-бързо пак е много спряла.... А цокито си е просто класика, но най-добре да видим и други мнения
microlab написа:Ти четеш ли, нали ти казвам, че даже и на най-бързо пак е бавно и мудно... карах само 100 метра надолу по камъни и пръст, то е достатъчно да усетиш.
microlab написа:Ти четеш ли, нали ти казвам, че даже и на най-бързо пак е бавно и мудно... карах само 100 метра надолу по камъни и пръст, то е достатъчно да усетиш.
Рибаунда ми е 18 клика като гледам 0 е най-бързо - 18 най-бавно карам на 12 клик, това не мисля, че е бързо, та спри да говориш, а кажи някакво смислено мнениеmicrolab написа:Вместо да ми търсиш грешките, се опитай да му помогнеш с мнение
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта