Vorac написа:Мито 20% плаща ли се?
Vorac написа:В София сервизно обслужване ще получим ли?
Vorac написа:Важно ми е, искам да знам като пристигне ще ме поканят ли на митницата да им кихна 1500 лева.
Аз съм си пазарувал спален чувал от САЩ и платих около 50% отгоре на цената в ибей.
Vorac написа:Абе тия Шокблейзове Гугъл въобще не е чувалза тях. Как може едно ревю да нямат?!
Каква е разликата между Torque EX и Strive AL? Защо са им така смачкани задниците? Да не би да са оптимизирани само за въртене? Или за brake dive? Или само за големи скоци?
Тези Santa Cruz и те ли са оферта и се правят в EU?
hitar_potar написа:А относно рамките - наскоро имах възможност да прехвърля краче над най-новия РАМ АМ. Противно на очакванията и убежденията ми, този път няма как да кажа лоша дума за външния вид на рамката, нито за усещането от нея.
Vorac написа:Добре де, какъв е смисъла от къс ход на задницата, като всичките шокове имат няколко нива на ограничаване на хода (CTD)?
antonpc написа:Тествал съм и RAM AM TWO и поне за мен моята рамка с кобилица работи по-добре.
antonpc написа:От миналия сезон карам RAM ALLMTN или както се нарича с нова боя AM ONE.
Тествал съм и RAM AM TWO и поне за мен моята рамка с кобилица работи по-добре.
Единствения + на AM TWO е, че го има във вариант с проходна ос.
Наскоро в РАМ видях и новата рамка за AM пак творение на ASTRO за гуми 650B (27.5).
Всичко е добре ама липсата на проходна ос еголям минус.
TheUndertaker написа:- Може ли малко по конкретна информация от тествалите АМ1-2 какво работи по-добре, че ми стана интересно. Особенно с тези размисли за шоковете
- хубаво е като сравняваме нещо да е поне в същия сегмент разликата в посочените колела е над 1000 евро , та оста ти е най-малкия проблем
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта