Чудя се какви гуми за ам да взема искам да са леки и да имат сцепление да не са със някакви космически цени макс по 50 на гума ако има по скъпи предлагаите евентуално може да се вложат повече пари ако си заслужава

spirov92 написа:Май нещо не съм се изразил ясно. Snake Skin си е направо задължителен - виждал съм швалбета без snake skin да се късат кат' мокър вестник.![]()
Както казах – Hans Dampf е по-тежък, но повече ми харесва.
peshodh написа:Кажете коя гума става повече за предна тази ...
surr3a1 написа:Здравей,
Гледам гумите, които си избрал и понеже аз съм в процес на търсене - се включвам.
Максис правят най-тежките гуми в индустрията, от това което съм прегледал до момента, а то е почти всичко. Ако търсиш тегло това не е маркта на 100%!
Отделно, не вярвай на нито един сайт за тегло в това число и официалните - не са верни.
Аз самият търся тегло и за момента гумата към която съм се ориентирал е Continental Mountain King II RaceSport 26x2.4 ~ 560-580gr.
Това е едно ревю, което я представя в много добра светлина, и то от много сериозен сайт (Protection версията, която е малко по-тежка).
Съвсем спокойно мога да твърдя, че няма друга гума за АМ, която да се доближава дори отдалечено до теглото на тази, а цената горе е най-добрата, която съм намерил до момента.
Поздрави!
surr3a1 написа:Здравей,
Теглото съм го гледал на много снимки и на сайта им. Там някъде е, като варира разбира се. От друга страна зависимостта м/у теглото и здравината ме накара да се замисля малко.
Другите гуми към които аз съм се насочил са Hans Dampf 2.35 Trail Star Evo. Тях до момента ги отбягвах именно поради теглото, но твоя пост ме кара да се замисля леко в/у това какво е правилното тегло. Колкото повече гледам гумите толкова повече въпроси изникват. Ако е Ханс отпред, дали да е същата отзад или друга по-търкаляща се и каква точно?
Помагайте, моля!
surr3a1 написа:Цената на Ханс-а само с Trail Star, който е наличен в Драг, ще стъпи на 100-110лв.
surr3a1 написа: Що се отнася до смесите, аз крайно не обичам да карам в мокро и кал, и по тази причина си мисля, че PaceStar материал е достатъчен за мен ...
surr3a1 написа:За съжаление не искам различен размер на гумите и комбинацията горе не става.
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта