ZL0Z написа:Бих ти предпоръчал Миниона, Това е най-хувата гума за мeн.
(за парите си де) гумата държи много, пък и от тези гуми дето ти ги
изброи смятам, че Миниона е най-добрия вариант
Също така и Хай ролера е добър вариант.
П.П моя вот е Минион вс Хай ролер.
Но ти си решаваш.
MIRO A написа:А защо пренебрегваш континентал, които също имат добри предложения.
O.o Сигурно се е омазал димибайка нещо, щото като цъкна линка верно излиза рамка онтарио, ама от горе на линковете пише:Antares написа:Да... и kotka12 ми препоръча вече nobby nic...
Май нещата отиват натам...
Ред: hitar_potter, защо ми препоръчваш Онтарио?!
THEZOGGO написа:А за Континентала мога да кажа ... имат голямо съпротивление ...
THEZOGGO написа:Говоря за Континентал Дизел за която съм абсолютно убеден че е много мека гума и не става за каране по асфалт.Защото от малкото време и разстояние което съм изминал с нея по асфалта се е изяла на малко повече от половина и то при положение че я карам предна, ако я бях карал задна щях да съм я хвърлил отдавна.
А и по принцип съм чувал от приятели че Континентала са по меки гуми от отсналите.Но общо взето взимам извода от собствените си наблюдения.
И аз същоMIRO A написа:THEZOGGO написа:Говоря за Континентал Дизел за която съм абсолютно убеден че е много мека гума и не става за каране по асфалт.Защото от малкото време и разстояние което съм изминал с нея по асфалта се е изяла на малко повече от половина и то при положение че я карам предна, ако я бях карал задна щях да съм я хвърлил отдавна.
А и по принцип съм чувал от приятели че Континентала са по меки гуми от отсналите.Но общо взето взимам извода от собствените си наблюдения.
Аз сега съм с експлорер на континентал и вярно мекички са, НО засега за 200 - 300 км, които съм изминал единствената разлика с нова е мръсотията по тях и липсата на тея бодличките малките. (грайфер на 95%, а гумата е тормозена страшно много и е карана по асфалт)
kotka12 написа:въпросът ми беше по отношение на
съпротивлението при търкаляне
защото Конти /доколкото може да се обобщи, разбира се/
май са производители на най-леко търкалящи се гуми
THEZOGGO написа:Говоря за Континентал Дизел за която съм абсолютно убеден че е много мека гума и не става за каране по асфалт.Защото от малкото време и разстояние което съм изминал с нея по асфалта се е изяла на малко повече от половина и то при положение че я карам предна, ако я бях карал задна щях да съм я хвърлил отдавна.
Antares написа:След дълги обсъждания в и извън форума, понеже никъде нямаха Schwallbe Nobby Nic Snake Skin, взех компромисното решение и вече предната ми гума е Kenda Nevegal Stick-E 2.35.
VALKS написа:Таа какво ви е мнението за LARSEN TT 26X2.00
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта