ПП:Има и вариант да отделя и 495 лева за дуролукс.

Благодаря предварително!

crazybiker написа:Имам известна сума пари и мисля да я дам за вилка,но ми трябва вилка с повечко ход и съм набелязал дуро фр.Вилката трябва да е над 160 мм и да е до около 300-350 лева.Мисля че това е най удачния вариант и някой може ли да ми даде малко инфо за тази вилка относно работа,здравина и т.н.Ще се иползва за ДХ,ФР и скачане(така да го наречем)
ПП:Има и вариант да отделя и 495 лева за дуролукс.![]()
Благодаря предварително!
Stancho написа:На Сънтур дългоходовите вилки (от 150 мм нагоре) не си струват. Събери още малко пари и си купи една вилка Марцоки, защото сега има и намаления във Веломания и са срамно евтини вилките.
Stancho написа:Аз не говоря, че има еди колко си ход, а че дългоходовите им вилки са със смотани системи и работа....
THEZOGGO написа:Вече има тема за Сънтър Дуро ФР. Защо не си пусна запитването там?
За Дуро ФР мога да кажа че и аз се бях ориентирал към него. Но след обстойно четене сравняване,получаване на информация се отказах от нея. Може да дадеш 350 лв и ще се радваш че е с 160 мм ход оляма работа какво от това. С един гол рибаунд е. Освен това тежи 2.9 кг., което си е доста но предвид парите предполагам няма да гониш тегло. Плюс е това че е с 20 ка ос което авоматично ти разрешава проблема от към големина на ротор за предната спирачка тоест без проблеми 203 мм.
Освен това не искам да правя лоша реклама, подчертавам го, но разбрах че доста от вилките Дуро ФР 160 мм са с протичащо масло, тоест леко дефектни. Другото което е ммм аз така и неразбрах дали при тази вилка в дясно е маслен патрон или отворена баня. При положение че тече маслото от някои вилки може и да е "отворена баня". Лично съм натискал Дурото но не на колело, мисля че върви добре.Stancho написа:Аз не говоря, че има еди колко си ход, а че дългоходовите им вилки са със смотани системи и работа....
Не съм съгласен. Относно Дуролукса като въздушна вилка мисля че има някаква що годе настройка. Но пък и паричките са повече.
Мисля че и за Дуролукса имаше някаква друга тема във форума. Потърси я, може и да получиш още някаква допълнителна информация.
За мен лично Дуролукса е по добрия варинат ако имаш възможност да отделиш повече пари от 350 лв.
Бтв, на ква рамка ще слагаш вилката, която и да избереш?
Stancho написа:Има едно ел. магазинче, наречено ScreamBikes (и за него важат тея неща), а за моделите от 2008 на промоционалните цени има още 20% намаление. За моделите от 2007 е 25%. Какво повече ти трябва, за да си купиш хубава вилка? Ако някои ми даде такава смислена причина, ще го черпя каса бира.
Stancho написа:Ми при Каймата по последни спомени имаше 1-2 бройки, ако е останало нещо (преди няколко дена го гледах). Може да се измисли нещо със позвъняване при него и пратка по Спиди. ПРИМЕРНО
П.П. THEZOGGO защо не помислиш преди да захапеш?
Stancho написа:...тея боклуци дето не знаете дали им работят боклучавите и недомислени системи..
Всички модели на Marzocchi, които се предлагат от Screambikes са налични и могат да се купят веднага чрез поръчка, на посочента цена.THEZOGGO написа:Човека е от Ловеч, не е от София, сега сме 2008 г. а вилката е модел 2007, освен това 99% съм сигурен че я няма налична в скадовете на Веломания а има някоя останала единична бройка по магазините, при това при Нина може да е била последната.
extream_baikar написа:вижте какво видях оня ден във сайта на горгоната
http://www.eshop-gorgona.com/catalog/pr ... ts_id=1877
и също срещнах един приятел който кара със него и казва че за момента му върши работа.но се притеснявам че за тези пари сигорно барзо ще се счупи.пиша тук защото искам да резбера кое е по-хубаво от двете?
Някой ще ми отговорили на въпроса?
Admin написа:Ако си направиш труда да използваш търсачката, ще намериш поне две теми, в които е обсъждан модела Storm на RST.
hitar_potar написа:аз пък чувам, че сънтър вече гонят много добро качество, и рукс и дуролукс не са единствените вилки с добри отзиви... и все пак останалите модели са по-евтинки, бюджетно-насочени. а относно дилемата сънтър-РСТ, въпросното РСТ струва по-малко от един епикон, дявол го взел... а предлага 20мм ос и 170мм ход.![]()
![]()
е как да стане ? нямам лични наблюдения върху тая вилка, но въобще не ми вдъхва доверие.
extream_baikar написа:Ам май ма нещо вярно, но нали знаеш че евтините вилка на марцоки са сънтори![]()
dibo92 написа:... да напиша малко отзиви ...
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта