Pirate написа:Аз карам с Continental Explorer 2.1 отпред /отзад никога не бих сложил такава гума/ и съм много доволен.
Тука изобщо не мога да се съглася с тебе. Не знам какви критерии имаш за гумите, но според мен ако има някоя гума която трябва да бъде затрита като съществуване това е точно този модел. Това е гумата която да си показва най чето собственото си мнение и то почти никога не е съвпадало с моята идея за преминаване на участък. Изхабил съм два броя такива. С едната започнах като предна, но не ми допадна много, не знам какво но не бях много сгурен в нея. Проблемите дойдоха като я приместих отзад. Просто толкава танцуваща гума на катерене не бях имал имал съм случаи да ми мята гумата на една педя страни. Друг минус за гумата е че много лесно се пука, също и че много бързо се износва. Най-чистосърдечно мога да заявя, че това е най-калпавата гумакоято съм слагал, а вярвайте ми те не са малко.
Единстван плюс за гумата е че се търкаля сравнително леко, но това важи вече за почти всички гуми.