Напътсвие SPR Nevergreen ~ Canyon Nerve AM 6.0

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването до 130-170 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Напътсвие SPR Nevergreen ~ Canyon Nerve AM 6.0

Мнениеот CTaHu » Вто Авг 11, 2009 11:31 am

http://www.canyon.com/_en/mountainbikes ... html?b=780
http://sprintmaxcom.com/?act=products_i ... uct_id=188 - на тва нещо малко неща са изписани за компонентите.Има един посочен размер 26" (това означава че има всичко до този рамер или пък имат само от него?) Въобще линка към e-shop-a, който трябва да отговори на тези въпроси не води до нищо.
Понеже отдавна съм си харесал Canyona, но парите които му се търсят определено са пречка и това ме кара да се оглеждам за нещо по-евтинко, което обаче да го наподобява и то без сериозни отстъпки в качество и здравина. Как ви се вижда SPR-то в тази светлина все пак е минус 1000 лв. :bigeyes: Но пък не мога да издиря подробно инфо от какво е сглобено.
Някой има ли наблюдения над колелото (SPR) и как ви се струва в съпоставка с посочения конкурент.
Продавам:
1. Джърси IXS
Аватар
CTaHu

Рейтинг: 1316

Re: Напътсвие SPR Nevergreen ~ Canyon Nerve AM 6.0

Мнениеот Ozzie » Вто Авг 11, 2009 11:54 am

CTaHu написа:Има един посочен размер 26" (това означава че има всичко до този рамер или пък имат само от него?)

това значи, че размера на гумите е 26" :)

CTaHu написа:Понеже отдавна съм си харесал Canyona, но парите които му се търсят определено са пречка и това ме кара да се оглеждам за нещо по-евтинко, което обаче да го наподобява и то без сериозни отстъпки в качество и здравина. Как ви се вижда SPR-то в тази светлина все пак е минус 1000 лв. :bigeyes:

хммм... Каньончето е 1500 EUR... а за Никогазеления преди няколко месеца ми казаха едни цифри, дето свят ми се зави :boggled:
(доста повече от 1500 EUR)

От гамата на SPR това е интересно...
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот airborneone » Вто Авг 11, 2009 12:55 pm

Ozzie написа: От гамата на SPR това е интересно...

Това едно време се появи за малко като тест байк,
ако не бъркам, но таки и не го пуснаха....
Мисля, че има защо да не са го пуснали в каталоза си. :beer:
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот CTaHu » Вто Авг 11, 2009 2:49 pm

Ясно ... щом е повече от 1500 Euro няма какво да го гледам :smash: Мерси за бързия отговор Ozzie :^:
Продавам:
1. Джърси IXS
Аватар
CTaHu

Рейтинг: 1316

Мнениеот did » Вто Авг 11, 2009 3:08 pm

CTaHu написа:Ясно ... щом е повече от 1500 Euro няма какво да го гледам :smash: Мерси за бързия отговор Ozzie :^:

Естествено, че Каньончето е 1500 евро. Пише си го на сайта им и обикновено няма проблем с доставката.

От изброените дотук модели, точно каньонът е верния избор.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот Ozzie » Вто Авг 11, 2009 3:26 pm

Извинявам се за подвеждането...
Наистина конкретна цена за Nevergreen не ми е давана, само отговора на един човек гласеше следното:
... ако можеш да си позволиш 6-те точки, ама въобще не се замисляй
Между двата текерлека няма място за сравнение!
Довечера ще мога да ти обясня повече, че сега е напечено.
Но, имай предвид, че до 3000евро трудно ще намериш велосипед с по-добре работеща рамка(мое мнение) :eyebrow:

та тогава се колебаех между въпросния Nevergreen и Iron Horse 6 point 4 който беше на симпатичната цена от 3700 BGN
повече обяснения не последваха, но пък и аз не съм се интересувал
ASTRO може и да правят качествени рамки, но не мога да бъда убеден, че ширпотреба като ASTRO се представя за черешката на тортата
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Назад към All Mountain/Ендуро продукти