Oтзиви за новите продукти с марка PRO

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването до 130-170 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Oтзиви за новите продукти с марка PRO

Мнениеот Damian_ » Пет Апр 30, 2010 6:15 pm

Получих писмо от скриймбайкс за нови продукти на марка PRO. Разгледах ги... и тъй като трябва да си купувам чашки забелязах че тази марка предлагат и чашки от дуралуминий който били ултралеки и мегаздрави естествано :D но и на цена от 75 лева - http://screambikes.eu/chashki-pro-m-11.html
Има също и едни на цена 60 лева ... които според мен не са много по различни :dontknow: - http://screambikes.eu/chashki-pro-rm-11.html
та мисълта ми е понеже си бях набелязал FSA THE PIG :eyebrow: има ли хора които са ползвали части на тази марка и какво мислите за нея като цяло или да си взимам фса-то и да не се занимавам с глупости :P
Който го е страх от мечките ... ми не ходи в гората ;)

Аватар
Damian_

Рейтинг: 1198

Re: Oтзиви за новите продукти с марка PRO

Мнениеот Боян Бановски » Нед Май 02, 2010 6:53 am

Damian_ написа:Получих писмо от скриймбайкс за нови продукти на марка PRO. Разгледах ги... има ли хора които са ползвали части на тази марка и какво мислите за нея като цяло :P

За чашките конкретно не знам, но аз ползвам рога и съм изключително доволен, ултра леки,ултра удобни,на много добра цена :agree: ,марката е свързана със Shimano или е тяхна собственост и според мен е много добра.Виждал съм техни лапи и кормила в магазин, които изглеждат много добре на дизайн и тегло.
Аватар
Боян Бановски

Рейтинг: 2000

Мнениеот 4getcredo » Нед Май 02, 2010 2:42 pm

Още малко информация!
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Рейтинг: 2000

Мнениеот _SoRa_ » Пон Май 03, 2010 10:34 am

А отзиви за гриповете?
_SoRa_

Рейтинг: 1998

Назад към All Mountain/Ендуро продукти