s.georgiev написа:И двете колела не струват...Нито като окачване,нито като геометрия.Това не са АМ велосипеди,а крос кънтри колела с повече ход.Събирай пари за нещо истинско.
s.georgiev написа:И двете колела не струват...Нито като окачване,нито като геометрия.Това не са АМ велосипеди,а крос кънтри колела с повече ход.Събирай пари за нещо истинско.
hitar_potar написа:s.georgiev написа:И двете колела не струват...Нито като окачване,нито като геометрия.Това не са АМ велосипеди,а крос кънтри колела с повече ход.Събирай пари за нещо истинско.
ъъъ, крос-кънтри байковете с окачване отпред и отзад не са ли замислени при въртене да няма никакво клатене или да е толкова малко, че да не се усеща дискомфорт? щото не знам как е при драг Ф6, ама при рам АМ има клатене, което се усеща доста. оправя се с шок с платформа. а и кое им е крос-кънтриджийското на тия рамки откъм възможност за вилка до 160мм ход?
AV написа:А с еднакви шокове ли бяха рамките?
AV написа:На мен пък би ми било интересно едно сравнение между F7-цата и RAM AM. Ще помоля ако някой е карал и 2-те рамки и има впечатление от тях да напише някой друг ред направо в тази тема, за да не правя нова
EmZo написа:много приятна на пипане и галене!
AV написа:@ veskoz. Ти сега да не си с Ф7-ца? Защото си спомням, че преди беше с АМ-че и не беше много доволен като че лиЗатова питам
EmZo написа:AM-a ми имаше отколонение при захвата на ставите до средното в резултат на което за сезон и по-малко каране лагерите отиваха на кино, за което помагаше и ужасното странично сучене разбира се. Задницата на F7 e много по-стабилна на странично сучене.
veskoz написа: Следващия ми байк няма да е от родните сглобки. Със сигурност.
codename47 написа:също така щом на новите Ф7-ци слагат Xfusion вилки значи може да се сложи до 180мм "нормална" вилка
ПП. примерно Ф7+Тотем....
...а може и Fox40...
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта