Избор на АМ велосипед

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването до 130-170 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Избор на АМ велосипед

Мнениеот Lapierre » Чет Сеп 15, 2011 2:22 pm

Здравейте, значи искам да ми помогнете за АМ колело. Нов съм в "бизнеса" и се насочих към твърдите рамки и по - конкретно "Dartmoor Hornet".Вилката която мисля да взема е следната "TORA 302 UT130 PST". Отворен съм за предложения за вилка до 350 лв.Искам да ми препоръчате спирачки, верига, венец, заден дерайльор, шина, водач за веригата и ос - касета за този курбел "TRUVATIV RUKTION 1.0".За тези части имам бюджет около 400 - 450 лв. Останалите части : кормило, лапа, задна и предна главина, педали ще са на "Dartmoor". Предварително благодаря.

:beer:
Аватар
Lapierre

Рейтинг: 1200

Re: Избор на АМ велосипед

Мнениеот SPA » Чет Сеп 15, 2011 4:15 pm

А защо просто не си отвориш сайтовете за продажба на вело части и да почнеш сам да си ги смяташ тези неща. Не мисля, че някой тука ще почне вместо теб да прави това доста сложно начинание. Всъщност най-добра работа може да ти свърши някой вело магазин/сервиз. Ще може хем да ти подбере частите така че да са съвместими, хем да ти ги сглоби и хем да ти направи малка остъпка.
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Рейтинг: 2000

Мнениеот Lapierre » Чет Сеп 15, 2011 8:15 pm

Прав си. Мисля да ида до Каймата, чувал съм че прави много добри оферти. Ако знаеш някой хубав магазин може да го споделиш.
Аватар
Lapierre

Рейтинг: 1200

Мнениеот CocaCola » Пет Сеп 16, 2011 3:37 pm

Lapierre написа:Прав си. Мисля да ида до Каймата, чувал съм че прави много добри оферти. Ако знаеш някой хубав магазин може да го споделиш.

Магазин баикзона в дървеница !
SCOTT YZ0 RIDER !
Аватар
CocaCola

Рейтинг: 946

Назад към All Mountain/Ендуро продукти