Апаратчетата можеш да размениш, стига и двата преходника да са за 160мм. Специално в този случай не би трябвало да се получи несъвместимост (тя се изразява обикновено в опиране на апаратчето в преходника, където не трябва).fefooo написа:2.1 Мога ли да сменя апаратчетата??? (в смисъл не съм наясно шиманските преходници и авидските едни и същи ли са?)
FireFoXa написа:Шиманските дискове са съвместими с всички дискови спирачки на Шимано...
С гаечен ключ пробва ли? Махаш пластмасовата врътка (тя е с щипки по края) и въртиш направо буталото с подходящ ключ, но без много напъване, че е алуминиево и да не се съсипе главата. Така има и по-голям достъп до резбата за смазване. Поне при моята спирачка беше така.Redhat написа:Имам проблем с BB5.
bdz43r написа:С гаечен ключ пробва ли? Махаш пластмасовата врътка (тя е с щипки по края) и въртиш направо буталото с подходящ ключ, но без много напъване, че е алуминиево и да не се съсипе главата. Така има и по-голям достъп до резбата за смазване. Поне при моята спирачка беше така.Redhat написа:Имам проблем с BB5.
Аз също реших да ги пробвам (въпреки, че когато ги купувах, в БАС си имаше оригинални за Hayes). Само на два дена са, но имам първи непредставителни впечатления. Започнаха да спират прилично още при първото градско каране (на работа - общо към 10км), а днес ги разработих по-качествено и съм доволен. Нещо се разсеях да гледам дали като се сгреят се сдухват, ама обикновено усещам, когато спирачката почне да не държи. Все още обаче не са започнали да се търкат по цялата си повърхност (в средата не са пипнати), така че явно има още накъде да се разработват.Brave написа:сложих от по-скъпите на кулстоп.
stuff_rider написа:знаете ли горе долу на какво време требва да се сменат накладките на бб5 при градско каране и 1-2 пъти в седмицата хс и лек фрии раид
sando g написа:stuff_rider написа:знаете ли горе долу на какво време требва да се сменат накладките на бб5 при градско каране и 1-2 пъти в седмицата хс и лек фрии раид
Всичко зависи от това как, колко често и къде спираш...Лесно можеш да видиш и разбереш дали едни накладки са за смяна.
stuff_rider написа:знаете ли горе долу на какво време требва да се сменат накладките на бб5 при градско каране и 1-2 пъти в седмицата хс и лек фрии раид
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
roxy написа:Искам да по питам кога се очаква да има BB7 в България.
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта