domata написа:Здравейте. Имам въпросЩе взимам AM ONE 2. Въпросът ми е за шока. В момента окомплектовката е със ROCKSHOX MONARCH RT. Такъв ли е бил и миналата година или са го сменили? И да са го сменили, това ли е най-добрия избор или да поръчвам с някакъв друг? То е ясно, че винаги има по-добро, въпросът, е че съм финансово ограничен и няма да мога да се отпусна, за да сложа това, което бих искал. Та идеята е дали да го сменям или да си остане с този? Бих се радвал ако някой намери време да ми отговори, защото инфото за шоковете тепърва предстои да го разучвам, а утре ще ходя по магазините и ще се радвам да знам какво точно искам да се случи
domata написа:Ти от кой магазин го поръча и направиха ли ти по-добра цена?
Nocturne написа:Хаха, не знаех че имам комшия дето се интересува от колела.
rokras написа:Здравейте,съфорумци пиша в темата за да не отварям нова тема.От две години карам RAM XC2 но взех да се чувствам по уверен по пътеките на спускане и ходът ми идва малък, шока редовно го сгъвам до дъно.Моя приятел с когото караме е с RAM AM One и аз бях се навил да си взема за по агресивните карания AM Two но в момента има много изгодна промоция на Рам за NDuro 1 2013.Какво е вашето мнение за този байк ,вилката ще е с ход 140мм има възможност да е с 150мм с малко доплащане но не съм сигурен дали няма да се промени много челния ъгъл.Благодарен съм на всякакви съвети и идеи за промени по окомплектовката .
миаил написа:Имам 29er и съм доволен но ми се иска и нещо меко него също ще го карам навсякъде ама това се чудя и аз 27.5 или 29"
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта