mariya написа:не разбрах само, байкърите имат тайни , как да се пада без травми или как да не се пада:)
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Nocturne написа: начален клас АМ.
THEZOGGO написа:Nocturne написа: начален клас АМ.
Би ли уточнил какво точно имаш предвид? Може да дадеш примери за такова колело.
Nocturne написа:Имам 3 съвета към теб:
2. Не мисля че е добра идея една жена, ''лаик'' както ти се изрази да си търси сама колело от ebay 2ра употреба...
Nocturne написа:
Вземи си едно меко ново колело, било то от БГ или чужбина, макар и начален клас АМ.
THEZOGGO написа:Nocturne написа:Имам 3 съвета към теб:
2. Не мисля че е добра идея една жена, ''лаик'' както ти се изрази да си търси сама колело от ebay 2ра употреба...
Зашо? Обоснови се?
Аз също хем се плаша от падания (пък и човек на възраст съм вече) хем пък си обичам гората и затова си карам кротко ХС (с желание да науча и нови неща). Тук само спамя ...
mariya написа:последното изречение с малкия шрифт май ми пасва най-добре...
Nocturne написа:1. Щом си 160см, 16-17 размер поне за Рам ще ти е добре. 14 е детски размер и не мисля че някое добро колело въобще се предлага с него.
THEZOGGO написа:На мен ми е интересно мисленето ти. Какво като е лаик? Нали за това е тоя форум. В него има хора които са по-малко лаици. И не вярвам някой да й каже "Това колело е точно за теб, това и никое друго." Нали за това е форум да се обсъждам разни работи. Ако наистина е запалена по спорта и иска да кара, ще хване и ще чете. Другото което е, тук във форума може, как да кажа, смляно да и се обясни, кое какво означава. Освен това в сайта има много статии, които могат да й бъдат от полза. Не знам дали аз съм малоумен, но ако ти си по-умен, може да й обясниш разликите в 3-4 рамки, техните дължии и ъгли, та в крайна сметка може да не я оставиш лаик. След което тя може сама да си реши какво да купи.
Nocturne написа:THEZOGGO написа:На мен ми е интересно мисленето ти. Какво като е лаик? Нали за това е тоя форум. В него има хора които са по-малко лаици. И не вярвам някой да й каже "Това колело е точно за теб, това и никое друго." Нали за това е форум да се обсъждам разни работи. Ако наистина е запалена по спорта и иска да кара, ще хване и ще чете. Другото което е, тук във форума може, как да кажа, смляно да и се обясни, кое какво означава. Освен това в сайта има много статии, които могат да й бъдат от полза. Не знам дали аз съм малоумен, но ако ти си по-умен, може да й обясниш разликите в 3-4 рамки, техните дължии и ъгли, та в крайна сметка може да не я оставиш лаик. След което тя може сама да си реши какво да купи.
Ти си доста зациклил тип![]()
Ти ли ще и избереш колело от ebay, давайки и и акъл в тая тема? Ако искаш дай на жената линкове да чете за ъгли и градуси, да я светнеш, според мен нея точно това я интересува...
Успех на автора с избора на колело.
zero knowledge написа:Nocturne написа:1. Щом си 160см, 16-17 размер поне за Рам ще ти е добре. 14 е детски размер и не мисля че някое добро колело въобще се предлага с него.
Кога ще се отучите да определяте размера на рамка само по дължината на седалковата тръба? Дължината на рамката (долна тръба или пък reach/stack) и standover-a ще са много по-важни в нейния случай.
codename47 написа:в допълнение автора може би да си каже inseam-а и какъв standover иска да има т.к. по мой наблюдения ниски рамки са доста кът, особенно с увеличаване на хода отпред/отзад.
mariya написа:... та има ли за мен значение геометрията?
hitar_potar написа:... Търга приключи на 196 паунда...
Schrittlänge um 80 cm bzw. 1,65 bis 1,70 m Größe.
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта