taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
... от типа single pivot каквито са Horst и 4bar ...
Flatmo написа:При DW-link задния триъгълник е цял - няма става около задната ос и се движи вертикално на две стави в предната част.
Flatmo написа:И като стана въпрос за родното производство, какво ще кажете за модела Trail? Изглежда доста добре и цената си я бива но е половин кило по-тежък от западняците. Продава се и само рамка и за около 4000лв. може да се сглоби едно много хубаво колело.
Pr3d4t0R написа:В тази връзка как се държи при педалиране и спиране RAM AM2, и с кой шок е най-добре да се комбинира?
MacLeod написа:И така след като успешно ме отказахте от кюба, не можах да се навия достатъчно за рейн, сантакруз бронсън имат само карбон за 2016 и казаха, че алуминий чак юли 2016 ( не ме устройва ),
сега имам нов фаворит, на който съм се навил на 100% до коледа да го взема.
http://www.orbea.com/gb-en/bicycles/rallon-x10/
Минава ми бюджета с 1000-ка, но ще ги събера. Има време.
Ще се радвам спецовете по окачванията да кажат, как им се струва. Дано да не ме откажете пак, че ми омръзна всяка вечер след работа да зяпам постоянно по сайтовете за колела.
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта