Вилка Manitou Minute 2 '06.Ще издържи ли на dh в Сопот?

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването до 130-170 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Отговори

Мнениеот Antares » Пет Апр 18, 2008 3:42 pm

ALEX написа:Никога не съм карал.
Поинтересувай се колко процента от участниците на миналото издание на Сопотските състезания по спускане са финиширали успешно, колко курса са направили линейките и колко фрактури е имало на състезанието!
Това не е трасе, на което човек да се учи да се спуска! Особено и с велосипед, който не е точно за такъв тип употреба! Уважавай здравето и живота си! Ако разума надделее и се откажеш от идеята тази година, имаш шанс догодина, приемайки, че ще се понаучиш поне малко, да се състезаваш с нещо друго, освен с инвалидна количка...
Спирачката с която ще карам вилката е Hayes Hydraulic Disc Brakes: HFX 9 XC с
оригиналния ротор 160 мм към нея.
Не вярвам спирачната сила да е достатъчна!
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Мнениеот kotka12 » Пет Апр 18, 2008 3:53 pm

ти и да вярваш
пак няма да е достатъчна
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот Momchil » Вто Апр 29, 2008 10:21 pm

Еми пич аз ще се съглася със всичките коментари по темата и ще ти кажа още 1 път ! НЕ СЕ СПУСКАЙ НА СОПОТ СЪС ТВЪРДАК РАМКА И ВИЛКА ЗА АМ И АГРЕСИВНО ХС ! :beer:
Аватар
Momchil

Рейтинг: 928

Мнениеот URNEST » Пет Май 02, 2008 8:48 pm

URNEST написа:Не че е по темата, но живот и здраве ако успея да ида и аз на Сопот ще карам HT2 с Judy. Рамката и преди съм подлагал на подобни карания...

Таа днес първи ден направих две спускания, но противно на казаното от мен по-горе, колелото а и аз не бяхме виждали подобно каране. Наистина подкрепям, че трасето е много тежко изисква много техника и подходящо колело. Когато нещо от тези неща не е налице карането се превръща в мъчение, а на места борба за оцеляване. Сега вече няма за кога, но за следващо състезание живот и здраве ще се постарая да карам с по-подходящо колело. :) :agree:
Аватар
URNEST

Рейтинг: 2000

Мнениеот wuminator » Нед Май 11, 2008 11:27 pm

оооо не ебати тъпата тема... и са кво ? издържа ли??? МНОГО ЯСНО ЧЕ ШЕ ИЗДЪРЖИ... вие сопот го обяснявате като пътя към ада :rofl: стига са маниту минИт да не издържи на 65 кг... въпроса е ти достатъчно добър ли си с току що сложена нова вилка да се пробваш на наистина тежко трасе?
All in the name of riding freee!!!!
Аватар
wuminator

Рейтинг: 970

Мнениеот ALEX » Пон Май 12, 2008 10:54 am

Не се спуснах. Вилката не ми я доставиха по мое желание и се радвам затова. Купих си Rock Shox Pike 409.
Колоезденето в града уврежда сърцето
http://www.varnacity.info/search.php?pa ... w&nid=1800
Маска за колоездене против вредни газове?Kъде се продава?|Велосипед за всякакъв терен?
Аватар
ALEX

Рейтинг: 960

Предишна

Назад към All Mountain/Ендуро продукти