Admin написа:Just crazy написа:...така че не мисля че ще имаш проблем с AM-a.
Напротив, ще има и още как, защото на АМ-а средното движение е доста високо - при мен беше 375мм с вилка RS Lyrik 160мм и гуми Maxxis High Roller 2.35. Уверявам те, това не е малко като височина и си иска известно време за свикване. Но ако се сложи още по-дългоходова вилка (предполагам и с по-голямо разстояние между оста и короната), геометрията според мен би излязла извън разумните граници.
Отделно пък не виждам причина да се слага вилка с повече от 150-160мм ход на Ram AM. Ако искаш да имаш танк за надолу, по-лесно е да отидеш към вариант Ram FR, по-подходящ е и като здравина, и като геометрия предполагам.
Не знам за здравината на Am-a но щом го дават до 160 мм. не вярвам че ще има проблем точно с тази вилка, както казах подпорите на Rst-то тъкмо ги премерих с шублера са даже 165 мм, което не знам дали се вписва в гаранцията на Am-а.
А за геометрията не знам, не съм достатъчно информиран, но сега си премерих височината на средното и беше 360 мм.

Но иначе варианта с Ram FR и на мен ми се вижда перфектен, даже карах вилката на Сопот с тази рамка и останах много доволен, но в момента нямам възможнотите за FR и си се кефя на Cross-а.

П.П И не мога да разбера, защо ми давате минуси след като си изкажа мнението за нещо което съм пробвал и карал