Поздрави

veskoz написа:Имам предишната. Достатъчна предпоставка, за да не сбъркам със следващата.
vpravov написа:Веско! Учудващо изказване. Това е все едно да си вадиш изводите за F7 на Драго, на базата на F4.
vpravov написа:Доколкото дочувам и завода(производителя) е друг, което Capoeira много добре е надушил по нагоре, та се очаква поне да няма проблеми с качеството на изработка, но и цената е друга.
vpravov написа:Единственото, което мога да кажа е, че рамката на живо изглежда много пипната.За работата на окачването не бих си позволил да коментирам без да съм се качвал, а също и за геометрията без поне на хартия да съм я видял.
veskoz написа:Видях как работи този тип окачване на този тип ценово ориентирана рамка с ценово ориентиран шок. Ендуро. Нали се сещаш?!
halfdone написа:Геометрията я има в каталога http://imageshack.us/f/854/61068210.png/.
Capoeira написа: само защото не може да се довери на Китайските хмм човечета, че могат да подържат едно и също качество при различните партиди.
eeasss написа:Карам рамката от 1 седмица, още не съм имал възможност да тествам по тегави терени, но на пръв поглед седи много добре. Относно боята имам една ГОЛМА забележка. Не знам кой и как е слагал боята, но последната се обели от това, че си бях подпрял колелото на дърво... Докосването на боята до какъвто и да било твърд предмет води до неминуемо драскане. Колелото ми вече има основна деруга от това, че го бях подпрял на един бордюр. Старата ми рамка беше HT2 и беше много по-издръжлива на драскане. Не знам за вас, но аз си мисля, че рамка за 1400 лева би трябвало да има по-читаво положена боя...
xcrider написа:И какво ми показваш с този сърч? Все едно не знам, че е всеизвестно, че се правят от астро.
xcrider написа:Това, което казвам, е че рам дори не се трудят да начертаят собствена рамка, която в последствие да поръчат при същата тази фирма, а ползват всичко наготово.
), защото дотогава си мислих, че рамките се проектират ЛИЧНО от всяка фирма(става дума за по-малките фирми, за scott, specialized е ясно) и се учудих на еднаквата сглобка( ДА, като изключим кривата седалкова тръба, това е "голямата" разлика).Поразрових се в сайта на фабриката Astro, в крайна сметка, никой от никой не копира
xcrider написа:Да написах, че са копирачи и се поправих в следващите "ПП"
xcrider написа:всеизвестно, че се правят от астро.
xcrider написа:И какво ми показваш с този сърч? Все едно не знам, че е всеизвестно, че се правят от астро.
Това, което казвам, е че рам дори не се трудят да начертаят собствена рамка, която в последствие да поръчат при същата тази фирма, а ползват всичко наготово.
Явно караш RAM и ти харесва, че се плаща около 3пъти надценка на фирма, която изкупува проектирани готови рамки от друга фирма и ги боядисва? Защото АМ не вярвам да струва в каталога на астро повече от 250 лв на бройка, а при големи поръчки от над 1000 рамки, предполагам важат други, oще по-ниски цени, точно като при сайтове като "alibaba.com".
halfdone написа:За съжаление ще трябва да те разочаровам![]()
https://lh5.googleusercontent.com/-qv0j ... 173925.jpg
halfdone написа:За съжаление ще трябва да те разочаровам![]()
halfdone написа:Решил съм да сменям шока с Fox RP23. Забелязах обаче различните варианти на фабрични настройки L = Low, M= Medium, H for High предполагам за компресията и ребаунда. Според вас към кой модел трябва да се насоча за тази рамка ?
halfdone написа:Карал съм го има няма един час. Както и по горе написах, че след като го покарам повечко ще кажа какви са ми впечатленията спрямо АМ One.
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта