Не знам дали си втълпявам, но след като смених вилките, байка ми олекна с около 0,500гр. и сякаш се движи много по- лесно.

Има и неприятна новина - докато чакаш в офиса на "Еконт" ми откраднаха велокомтютъра Sigma 906

_SoRa_ написа:След днешното каране останах много доволна от работата на вилката. Такъв кеф от спускане не бях изпитвала досега
Ето една снимка от време на днешното каране
_SoRa_ написа:След днешното каране останах много доволна от работата на вилката. Такъв кеф от спускане не бях изпитвала досега
Ето една снимка от време на днешното каране
Huku написа:Всъщност, дали да не започна да се оглеждам за друга рамка
_SoRa_ написа:...Хода й е 140мм, който при катерене ми е в повече /не съм толкова добра/ и определено ми липсва заключването....
_SoRa_ написа:Старая се до колкото мога да съм напред при стръмните изкачвания Заключването ми е необходимо /поне аз така си мисля/, защото доста често педалирам изправена, при което сегашната ми вилка потъва.
За това и потитах да знам дали въздушна вилка / Fox Float 130mm RL или някоя подобна/ ще е една идея по- добра при катерене.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
_SoRa_ написа:Има вариант да се направи/поръча по- мека пружина, но вече се уморих и съм се отказала от този вариант.
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта