Това не са плочи за сингъл и имат рампи за превключване, как да са нароу уайд?windv написа:даже не са нароу вайд
antonpc написа:Отново се връщам на тази статия понеже в момента съм с 3x9 и искам зимата да upgrade-вам на 1x10 (XT чаркове с касета 11/36+expander 42T, narrow wide плоча raceface 30T) или 1x11 (XT чаркове с касета 11/42, narrow wide плоча raceface 30T).
Какво мислите по въпроса?
thepowerofone написа:заради това ли измислиха Boost 148 стандарт, за да могат да натикат още предавки?
thepowerofone написа:Конкретно аз в момента не мога да премина на 1х, просто защото имат крайно недостатъчен обхват предавателни отношения. 2х според мен си остава най-удачното решение.
hitar_potar написа:Оттам нататък си мисля, че скоростните кутии ще напреднат още и ще станат най-удачни сред високия клас задвижване. Вече има такива с по 18-20 скорости и обхватът им е по-голям от на ХХ1.
Admin написа:Ако разликата в цената е много в полза на 10-скоростна, може би по-добре нея.
hitar_potar написа:Един от производителите не изкара ли кутия с тегло кило и половина?
MacLeod написа:Кой е този производител ? Аз знам само за пинион, като производител на кутии. Ето ги и теглата, по надолу в страницата:
http://pinion.eu/en/p1-18-gearbox/
Най леката е 2 кила и 300 и то само кутията, без другите части. Най - леката е и със скапан обхват. Тази, която е с добър обхват е 2 кила и 700 грама само кутията.
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта