Щях да пиша и съм забравил. Рамките са доста различни и като работа и като усещане. В началото я усещах странно, може би защото бях свикнал със старата, но в последтвие ми допадна много повече. Изработката е много добра, визията и геометрията лично ми харесват повече. От работата на рамката съм много доволен , даже не знам дали да ги сравнявам. Сучене не съм усетил, защото много хора ме питаха за това и четох как щяла да завива като тролей
След смяната с фокса се замислих, дали досега съм имал заден амортесьор, хехе. Наистина разликата в работата на рамката и шока е огромна.
Не си спомням да съм казвал за някакви забележки и изчиствания спрямо двата модела. Този от 2013 е със същата предница, само задницата е различна и е със задна ос. Челен ъгъл 66.5, спрямо 67.5 за модела от 2012г.
Аз забележки нямам, освен боята
hipokratov написа::offtopic: Дано автора се вразуми и вместо да иде за 2013 версията, да отиде до някой ПРОИЗВОДИТЕЛ и да си вземе едно колелце, на което са му изчистени забележките на 2023-тата версия която рам ще сглобят, а надявам се някой друг ше боядиса.

Това е за другата тема, която се заформи преди известно време и ще се въздържа от коментар, че няма да стигнем до никъде за пореден път