nofear921 написа:Каква е рамката и стила който караш? Ако раздела е правилен предполагам АМ, тоест освен надолу има и нагоре. След като сегашния ти ход е достатъчен, според мен може да смениш вилката само за такава с талас/у-търн система за намаляване на хода.
рамката е на
grossman, модел MS II (mother ship 2) - AM/FR рамка се води, със 160 мм макс ход отзад, а мтб палавника, чиято е снимката като гледам си е праснал спокойно 180-сятка отпред

Челото ми изглежда доста здраво + надписа designed and engineered in Germany ме карат да си мисля че няма да е проблем и 180 мм вилка, която да настроя да е мека така че да потъва по-лесно в началото на хода и да карам така докато не сменя рамката, което не се знае кога ще се случи, но до три години май ще е факт. Макар че като писах на производителя, как мисли 180 мм вилка отпред, той ми отговори :That does not make any sense.
Иначе съм фен на маслените вилки, засега не мисля че ще ми е лесно да сменя маслената религия с въздух, макар че ако се кефих на въздух щеше да ми е доста по-лесно
Принципно сегашния ми ход е достатъчен, но искам повечко ход отпред, тъй като карам надолу и по равно, рядко карам нагоре. Абе май ще си взема 160 мм в крайна сметка, според мен ще усетя разлика както пише evin