Esoteric написа:ако дадеш и линкове, да видим на какво точно си се спрял, ще е доста по-лесно, да ти помогне някой.
лично аз погледнах НТ2-ката и тръгнах да търся Hardrock, за сравнение, но около тази цена, намерих само 29", в сайта на байк центъра. не ми стигна търпението за крос.
valentin.georgiev написа:Здравей,
Бих разделил отговора си на две:
- Коя рамка е най- подходяща? - RAM HT.2 предвид раздела в който е пусната темата.
- Коя окомплектовка е най- добра> - Cross 26” Traction 130 - основно по- хубави вилка, спирачки и курбели.
Но ако си колкото висок и токлова тежък, не мисля, че посочените модели биха ти позволили сериозно ALMNT каране.
Дано съм те ориентирал малко.
angeloff написа:Здравейте, ще се възползвам от темата на колегата, тъй като до няколко дни съм решил да се сдобия с велосипед, в посочения по-горе ценови клас (+1200лв.). Като 60-70% ще се кара по асфалт, съответно 30-40% по пресечни терени, леки спускания, изкачвания и т.н., другото което мога да уточня е че не искам да надграждам нищо, поне първата година. От информацията събрана до този момент, останах с впечатлението че RAM е нещото, което търся, но от тази тема (най-вече последния коментар) разбирам че всъщност CROSS не отстъпва по нищо на RAM. Честно казано съм малко скептично настроен, когато чуя CROSS, а и от няколко места чувам че сервизната част и рамките на RAM са на по-високо ниво. Общо взето искам възможно най-удачния вариант до 1200-1300лв., hard-tail, като пак казвам че искам да издържа на определено натоварване (леко планинско и по-агресивно градско със скачане и т.н.).
Ето кои модели разглеждах първоначално и ми допадат като дизайн:
1. RAM HT 2
2. Cross GRIP 130
3. Cross GRX9 (има ли всъщност осезаема разлика спрямо GRX8 и GRX7)
3. Scott Aspect 40 / Aspect 30 (2012)
volveras написа:Брат, аз си взех RAM HT2.3 и какво да ти кажа - летя в облаците от както си го взех, даже стойка вкъщи му направих да си го гледамВъобще не се колебай, аз си направих моето приучване и съм убеден че РАМ е Номер 1! Карам си го с кеф и като го погледна пак се убеждавам в избора си. Това колело е направено качествено и макар да не съм го карал много още, впечатленията са ми същите като на дилъра по телефона - РАМ - най доброто от България.
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта