THEZOGGO написа:Бих искал да се възползва от темата и да помоля за съвет относно предна гума. Трябва ми гума която да се държи добре в завой, дали леко се търкаля по равното, не е много важно но в завой да държи повече при накланяне на една страна. Започнах да се уча да влизам в остри завои с висока скорост и под голям ъгъл, та ми трябва нещо подходящо за целта. Бюджета е 50 лв за гума. Теглото е от значение, ако може да е до 1 кг, гъстота на оплетката 120 TPI, не ме вълнува какъв ще бъде борда - сгъваем или не, но ако може да има някакъв вид подсилка - Snake skin или SWS. Ако бюджета от 50 лв е малък за такава гума каквато искам, все пак съм отворен и към други предложения които са на пазара за цена над 50 лв. Все пак кефа няма цена. : )
Предварително благодаря. : )
natalito написа:THEZOGGO написа:Бих искал да се възползва от темата и да помоля за съвет относно предна гума. Трябва ми гума която да се държи добре в завой, дали леко се търкаля по равното, не е много важно но в завой да държи повече при накланяне на една страна. Започнах да се уча да влизам в остри завои с висока скорост и под голям ъгъл, та ми трябва нещо подходящо за целта. Бюджета е 50 лв за гума. Теглото е от значение, ако може да е до 1 кг, гъстота на оплетката 120 TPI, не ме вълнува какъв ще бъде борда - сгъваем или не, но ако може да има някакъв вид подсилка - Snake skin или SWS. Ако бюджета от 50 лв е малък за такава гума каквато искам, все пак съм отворен и към други предложения които са на пазара за цена над 50 лв. Все пак кефа няма цена. : )
Предварително благодаря. : )
добре де, а досега какви гуми си карал
Pr3d4t0R написа:Scott Stroke - http://www.bikeradar.com/gear/category/ ... tyre-31301
Предвидима и на сухо и на мокро. В бюджета ти е - моята я взех от Райко.
THEZOGGO написа:natalito написа:добре де, а досега какви гуми си карал
Кенда Невегал 2.35 СВС
Континентал Гравити 2.3
Макис Минион 2.35
Максис Хай Ролер 2.35
Континентал Дизел 2.5
ЦСТ 2.35
Нещо да предложиш?
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта