btw отворил съм такава тема(със същото заглавие) и в продукти за фрирайд и спускане(в началото си мислех че ми трябва DH колело).
breakNenter написа:10X МЕСКИ. Велосипедите са супер, но се чудя има ли реална разлика в качеството както е при цената? Това е нещото което не мога да реша дали чуждите производители са по-добри от РАМ и ако да струва ли си да дам 1000лв отгоре за Scott или нещо друго?
breakNenter написа:Хахахаресва ми отговора ти, но може ли да бъдеш по-обективен и да си служиш със сравнения?
breakNenter написа: Доколкото знам през февруари ще има RAM JAM и ми се иска да ида и да покарам въпросните велосипеди.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
breakNenter написа:Понеже не разбирам, с какво Шиманото на Cube е по добро от sram I elexir 5?
breakNenter написа:Много сте прави за това че ендурото е ХС колело. Хода на вилката е 130, а аз искам поне 150, така че то отпада като вариант.
А какво прави едните част по-висок калс от другите? Материалите, тежеста, начина на работа, компонентите? Конкретно сравнявам Cube който marto_bikera предложи и RAM.AM.Two.4(нона рама мисля да му сложа, елексир 5 и заден шок фокс).
breakNenter написа:В какво се състои разликата между хидравличните и другите колчета? Като при колите ли е?
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта