moz написа:Тази гума е за електрически скутерчета - дебели стени, стоманен борд, не пише колко тежи, но с това колело не ти трябва такова прасе, да не говорим защо ти е 2.8 за градска гума.
! Сложих ги и софийското градско пресечено трасе, което минавах за 32 минути сега го взех за 25. Много гладки, мазни. По гладък асфалт ако въртя педалите не се чува никакъв шум. Сега си поръчах нова голяма плоча за курбела - 38T. Да, NS Bikes разправят, че за тази рамка максимума е 34T, но аз си премерих всичко. На 38T със zero offset всичко ще е точно, даже ще ми останат два-три милиметра до рамката. Може би тогава ще махна трите най-големи задни венеца - като дойде плочата ще тествам и ще реша.pcconsult написа:Може би тогава ще махна трите най-големи задни венеца - като дойде плочата ще тествам и ще реша.
pcconsult написа:Пич тоя байк направо е out of space!
Boyan1984 написа:Много хубаво е, ама е грехота да не се спуснеш поне веднъж отнекъде.
.
Веригата не ми я удължиха и сега на трите най-големи задни плочи стърже, но пък аз тях и сега не ги ползвам и май ще отпаднат. Като измия байка през уикенда ще го снимам пак във финалния му вид.
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта