Какво мислите за този Кюб? В момента карам Whyte-a и 2та байка пасват на карането ми, което е разнообразно от ХЦ целодневни карания до Ендуро (в този случай скоростта не ми е приоритет, а преминаването, което ако някъде не се е получавало - не е било заради липсата на ход

https://99spokes.com/en-EU/compare?bike ... 30-rs-2018
(Моя Whyte за разлика от стоковия е с - 12ск Шимано SLX/XT драйвтрейн - на РейсФейс Турбайн курбел с КМЦ верига) и съответно с по-тежки гуми (Виджиланте 2.5/DHR II 2.4) 14.7кг
Някой някакви отзиви за въпросния Cube Stereo 120 HPC EX да има?
Реално и в момента моя ми върши работа, но не станах фен на 27.5 и с това съм решил да сложа край на тоя 2-годишен експеримент в моя случай.
А и ако се позабавя още малко с продажбата на T-130ката - няма да мога да му взема некви прилични пари (2018 е)
Имаше некви ядове преди няколко години на вътрешното окабеляване на Кюб - някой наблюдения да има дали е изчистено последните модели?
И за Newman уилсета има ли недоволни от него? (Не мога да му намера лимита на килограмите) - Надявам се да е 115..
Честно казано май съм се навил вече и май много скоро ще му натисна спусъка, ако няма лоши впечатления някой от него.
Мерси предварително