GECKO написа:А сянката е изпипана и повече сякаш, предвид, че и липсва ставата заради която се лашкат (аз лично не го смятах за минус това), съответно сенчестата и натура е полезно нещо като цяло. Друг е въпроса с теглото, защото там мисля, че ХТ-то пак води, най-малкото защото е в клас с по-скоро Х9. Няма да има рязкото и бързо превключване на SRAM, но до сега си бил така, не виждам с какво ще ти помогне, а ако искаш да надграждаш скорости, винаги можеш да направиш лудницата с ТОВА или еквивалента му ТУК заради страха ти от хидравликиа приимуществата се виждат от снимката даже
jivkonik написа:GECKO написа: ...
..тези Дуал-контрол системки за нанадолно ...
jivkonik написа:.. тези Дуал-контрол системки за нанадолно малко нещо им немам верица... точно в сюблимния момента на спирането дето не мислиш за нищо друго освен да оцелееш и вземеш та нащракаш и няколко предавки!
TOYAGA написа:jivkonik написа:.. тези Дуал-контрол системки за нанадолно малко нещо им немам верица... точно в сюблимния момента на спирането дето не мислиш за нищо друго освен да оцелееш и вземеш та нащракаш и няколко предавки!
Тва от опит ли го казваш или просто си бръщолевиш глупости... като GECKO - рязко и бързо?
EmZo написа:Значи лошото е, че не ми се занимава с международни онлайн магазини. Иначе за момента 25 годишната оферта + доставката се вписва напълно в бюджета ми. Ще си помисля, може да ги взема, а касета и верига да взема малко по-нататък все пак активния сезон е към края си и мога да потърпя още малко Аливиото.За сега не искам да инвестирам в Dual Control, благодаря.
jivkonik написа:TOYAGA написа:Хм...
Ти май имаше такива но НРС-а? Сподели впечатления, ако искаш де!
ACID BURN написа:А чакайте малко бе срам команди не става с шимано или аз нещо съм сбъркан.А относно движението.Ами според мен сянка дерайльор с лх касета, хт команди палцови със съответните лостчета за хидравлика/механика, и верига лх.Айде със здраве!!
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта