Благодаря ви предварително много ще ми помогнете.

assgiver написа:Така.. Задницата на асаута е като на клаймъра, а за нея е изписано с тонове. Ако сложиш тази спирачка от зад, няма да повреди ушите. Но, ако сложиш и този диск повишаваш вероятността да се сбогуваш с ушите си до 99%. Ще ти обясня защо - това е CL (central lock) специално на тия "дискчета" живота им е доста малък. Отваря се луфт в нитовете, които снаждат двете части. Самия луфт се получава, защото женския е от алумин (или подобен слаб материал, или може би някаква сплав) а мъжкия е от по трърд материал и както сам можеш да се досетиш се отваря луфт. Тоя луфт нищо неможеш да го направиш. Най много да си купуваш дискове през месец. Та... идеята ми е да сложиш диск на IS с 6 болта. Така ще е малко по пдсугурено. Ако питаш мен лично - сложи една подсилка. Няма да е излишна. Цената е от 15-25 според зависи. Порови се в форума има адреса и работното време на Юлиян. Той има отвратително голям отпит специално с такива уши и знае кво да прави.
Ти не си споменал какъв стил ще го караш ?
Има най-малко 2 000 човека в София с дискове Center Lock и има само 2 диска с проблеми и те са от 2005 -ако има някой с такъв проблем и не си е потърсил гаранцията - моля да ми пише на ЛСassgiver написа:Така.. Задницата на асаута е като на клаймъра, а за нея е изписано с тонове. Ако сложиш тази спирачка от зад, няма да повреди ушите. Но, ако сложиш и този диск повишаваш вероятността да се сбогуваш с ушите си до 99%. Ще ти обясня защо - това е CL (central lock) специално на тия "дискчета" живота им е доста малък. Отваря се луфт в нитовете, които снаждат двете части. Самия луфт се получава, защото женския е от алумин (или подобен слаб материал, или може би някаква сплав) а мъжкия е от по трърд материал и както сам можеш да се досетиш се отваря луфт. Тоя луфт нищо неможеш да го направиш. Най много да си купуваш дискове през месец.
MaN1aK написа:Такааа чакам включване от biker-kj за да каже колко време кара с задна дискова спирачка първата,от която му беше шимано бр(незнам си кой модел),а втората както виждате на снимката http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4306196 хейс мх-2 160' и мисля,че също е карал с маг,но не съм сигурен.И все още рамката няма никакви проблеми.
п.с.Сега си го продава.![]()
http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=32182
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта