the.trademark написа:... Значи аз бях решил да си копувам SR SUNTOUR EPICON(в последствие се отказах, издишали им патроните)...
Проблема със спадането се оправя със сменяне на някакви оплътнения, ако не се лъжа. Влез в mtbr.com и виж мнения за епикона, ще видиш че са положителниthe.trademark написа:Значи решил съм да си модна моето ХС возило и да го направя за AllMtn/Enduro. Рещил съм да сменям рамката, вилката, главините и евентуално курбеляците. Та реших да попитам какво рамка да сложа и каква вилка с 140-160мм ход. Значи аз съм висок 1,65-1,70м и тежа 62кг. Значи аз бях решил да си копувам SR SUNTOUR EPICON(в последствие се отказах, издишали им патроните), a за рамка не бях мислил нищо. Имам бюджет около 600лв за рамка и 250лв за вилка. Ако някой има някакъв компонет 2-ра ръка, който се вместа в бюджетът ми, да пише ЛС или в темата.
the.trademark написа:Ми аз предпочитам твърдак, може би НТ2. Само не знам колко ход издържаЩе събере ли Epicon-a?
Едит: Видях в Ram Bikes. Пише точно цитирам така: HT2|крос-кънтри|Allmountain|130мм еднокоронна|100-130 U-turn
the.trademark написа:Ми аз много не разбирам от размерите и искам да попитам кой ще е най-подходящ за мен?
ЕДИТ: като си заговорихме за втора ръка, можеш да хвърлиш едно очо на това - http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=47424 . арно е според мен (мама му как ме е яд сега че взех хт2-ката), единствената въпросителна е дали вече не е продадено.
stanimir написа:... за ON ONE 456 и тoзи вариант NS Bikes Society...
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта