Понеже не намерих достатъчно информация с търсачката, из менюалите на Маниту и гугъл, реших да питам тук.

FireFoXa написа:Здравейте. Вилката е ето тази, въпроса ми: Дали ще има някакви проблеми за вилката, ако се кара с 203мм ротор на шиманска механика или с някое хидравлично деоре?
Понеже не намерих достатъчно информация с търсачката, из менюалите на Маниту и гугъл, реших да питам тук.
jivkonik написа:Имах я до преди година, в книжката препоръчваха до 185 мм - този тип QR не е препоръчителен за слагане на по-големи ротори, освен това целевата категория каране, за която е вилката също не предполага използване на над 185 мм.
Разбира се избора последно остава твой - според килата ти и стила на спиране.... Успех!![]()
FireFoXa написа:jivkonik написа:Имах я до преди година, в книжката препоръчваха до 185 мм - този тип QR не е препоръчителен за слагане на по-големи ротори, освен това целевата категория каране, за която е вилката също не предполага използване на над 185 мм.
Разбира се избора последно остава твой - според килата ти и стила на спиране.... Успех!![]()
На мен ми попадна информация из нета че я дават максимално до 210мм. Предполагам няма да има проблеми от 203мм с Шимано БРМ 465, което ще трябва да спира приблизително 63кг без и 65кг с екипировката човек.
PtD написа:Отново и отново напомням, че досега на нито една от QR главините и QR вилките, които съм карал (три различни марзокита и един фокс), не съм имал и намек за проблем с 203 мм ротор.
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта